Ρεάλ Μαδρίτης – Σέρχιο Ράμος: Τι γίνεται με το συμβόλαιό του;

Ρεάλ Μαδρίτης – Σέρχιο Ράμος: Τι γίνεται με το συμβόλαιό του;

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης – Σέρχιο Ράμος: Τι γίνεται με το συμβόλαιό του;

bet365

Το συμβόλαιο του Σέρχιο Ράμος με τη Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο. Εκείνος θέλει διετή επέκτασή του, αλλά οι Μερένγκες δίνουν μονοετείς στους άνω των 31 ετών παίκτες.

Μπροστά σε μία τρομερά σημαντική απόφαση βρίσκεται ο Φλορεντίνο Πέρεθ και η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης κατ' επέκταση. Πρόκειται για το πιο ιδιαίτερο συμβόλαιο που πρέπει να διαχειριστεί: αυτό του Σέρχιο Ράμος. Τη Δευτέρα 31 Αυγούστου συμπληρώθηκαν 15 χρόνια από αυτή που θεωρείται από τις πιο σπουδαίες μεταγραφές στην ιστορία του club. Τα 27 εκατ. ευρώ για την αγορά του 19χρονου σέντερ μπακ από τη Σεβίλλη αποδείχτηκαν όσο πιο value for money γινόταν.

Το συμβόλαιο του ηγέτη των Μερένγκες ολοκληρώνεται τον επόμενο Ιούνιο. Ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει, αλλά θέλει διετή ανανέωση. Μόνο που η Ρεάλ έχει μία πάγια πολιτική και δίνει μονοετείς ανανεώσεις σε όσους είναι άνω των 31 ετών. Κάπου εκεί υπάρχει ένα μικρό χάσμα, με την ομάδα να σκέφτεται για μία και μοναδική φορά να παραβεί τον κανόνα της και αυτό δηλαδή πρέπει να κάνει με τον αρχηγό, ο οποίος εκτός των άλλων είναι και πιο fit από ποτέ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα