Μπαρτομέου σε Μέσι: «Μείνε και... παραιτούμαι»

Μπαρτομέου σε Μέσι: «Μείνε και... παραιτούμαι»

Μπαρτομέου σε Μέσι: «Μείνε και... παραιτούμαι»

bet365

Ο Μπαρτομέου... προκαλεί τον Λιονέλ Μέσι και είναι έτοιμος να παραιτηθεί, αρκεί να του το ζητήσει ο Αργεντινός σταρ! Ο Αργεντίνος έχει πάρει την απόφαση του να αποχωρήσει...

Ο Τζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου ουσιαστικά πετάει το μπαλάκι στον Μέσι και κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα. Ο πρόεδρος του συλλόγου θα ήταν πρόθυμος να παραιτηθεί, αν αυτό εξασφάλιζε την παραμονή του Λιονέλ Μέσι στους Καταλανούς. Αυτή είναι η πρόθεση του Μπαρτομέου, όπως αποκάλυψε το ΤV3. Στόχος της Μπαρτσελόνα είναι να μην αφήσουν τον Μέσι να φύγει από την ομάδα, ενώ αν τα πράγματα φτάσουν στο... απροχώρητο, τότε οι Καταλανοί θα σταθούν στο συμβόλαιο που υπάρχει μέχρι το 2021 και στη ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ. Οι δικηγόροι του Μέσι ερμηνεύουν ότι η προθεσμία της 10ης Ιουνίου που αναφέρεται στη σύμβαση δεν είναι έγκυρη, ενώ σύμφωνα με τη Μarca η απόφαση του Αργεντίνου σταρ είναι ειλημμένη και δεν επιθυμεί να μείνει στη Βαρκελώνη.

Οι σχέσεις του Μπαρτομέου με τον Λιονέλ Μέσι είναι στο κόκκινο και ο πρόεδρος της Μπάρτσα προσπαθεί με αυτή την κίνηση να... θολώσει τα νερά και να φανεί σωστός προς τους φιλάθλους των Καταλανών! «Ο Μπαρτομέου θέλει να μιλήσει απευθείας στον παίκτη και να τον πείσει να μην φύγει. Όμως, ο Μέσι δεν σχεδιάζει να μιλήσει στον πρόεδρο», τόνιζαν τα ισπανικά ΜΜΕ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα