Sport: «Παρί και Γιουνάιτεντ για Μέσι»

Gazzetta team
Sport: «Παρί και Γιουνάιτεντ για Μέσι»

bet365

Με δημοσίευμά της η ισπανική εφημερίδα «Sport» ανέφερε πως οι Παρί και Γιουνάιτεντ δείχνουν να έχουν το προβάδισμα για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι.

Η είδηση της απόφασης του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους Καταλανούς. Ο Αργεντίνος μάλιστα με φαξ τους ενημέρωσε πως θέλει να φύγει από τους «μπλαουγκράνα», μια απόφαση που δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι οι φίλοι της ομάδας, διαδηλώνοντας έξω από το Καμπ Νου.

Τα πρώτα σενάρια σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Μέσι, ήθελαν την Μάντσεστερ Σίτι να έχει το προβάδισμα, ωστόσο η ισπανική εφημερίδα «Sport» έρχεται να τα αλλάξει όλα. Συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρεται πως οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα θεωρούν πως οι πιθανοί προορισμοί του Μέσι είναι οι Παρί και Γιουνάιτεντ.

Οι Γάλλοι θέλουν να φτιάξουν επική τριάδα με Νεϊμάρ και Μπαπέ και να σηκώσουν το Champions League, έχοντας και τα χρήματα να τον αποκτήσουν, ενώ οι Άγγλοι πάντα σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Sport», έχουν πλησιάσει το περιβάλλον του παίκτη. Τρίτη ομάδα που παίζει δυνατά είναι και η Ίντερ που με τους Κινέζους ιδιοκτήτες έχει τα χρήματα να πάρουν τον Αργεντίνο σούπερ σταρ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα