Εθνική Ισπανίας: Πρώτη κλήση για Τραορέ και Φάτι

Gazzetta team
Εθνική Ισπανίας: Πρώτη κλήση για Τραορέ και Φάτι

bet365

Ο Λουίς Ενρίκε φρεσκάρει την εθνική Ισπανίας ενόψει της έναρξης του Nations League, παίρνοντας στην αποστολή πολλά νέα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων ο Αντάμα Τραορέ και ο Ανσού Φάτι.

Δύο πρωτάρηδες εξαργυρώνουν την εντυπωσιακή σεζόν τους με κλήση στην εθνική Ισπανίας.

Ο λόγος για τους Αντάμα Τραορέ και Ανσού Φάτι, οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά στην αποστολή των Φούριας Ρόχας ενόψει των αγωνιστικών του Nations League κόντρα σε Γερμανία (3/9) και Ουκρανία (6/9).

Μετά τις αξιοπρόσεκτες εμφανίσεις του θηριώδους εξτρέμ της Γουλβς, αλλά και το «μπαμ» του 17χρονου αστέρα της Μπαρτσελόνα, ο Λουίς Ενρίκε αποφάσισε να τους επιλέξει στο πλαίσιο της ανανέωσης που θέλει να δώσει στην ομάδα του, από κοινού με τους Έρικ Γκαρθία (Μάντσεστερ Σίτι), Σέρχιο Ρεγκιλόν (Σεβίλλη) και Φεράν Τόρες (Μάντσεστερ Σίτι).

Αντ’ αυτού, εκτός αποστολής έμειναν οι παλιές καραβάνες, Ζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπουσκέτς, ενώ δεν κλήθηκε κανείς από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα