Κασεμίρο: «Οταν μιλάω στον Ζιντάν αγχώνομαι»

Κασεμίρο: «Οταν μιλάω στον Ζιντάν αγχώνομαι»

Gazzetta team
Κασεμίρο: «Οταν μιλάω στον Ζιντάν αγχώνομαι»

bet365

Με τα καλύτερα λόγια, μίλησε ο Κασεμίρο, για τον Ζινεντίν Ζιντάν, τονίζοντας πως οι δυο του έχουν αναπτύξει μία πολύ ιδιαίτερη σχέση, όλα αυτά τα χρόνια, στην Ρεάλ.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος μέσος, σε δηλώσεις που πραγματοποίησε στην «Guardian», τόνισε πως ο Γάλλος τεχνικός της Ρεάλ, αποτελεί πρότυπο για τον ίδιο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η ανθρωπιά του Ζιντάν εκφράζει, όλο το ποδόσφαιρο.

«Ακόμη και σήμερα νιώθω άγχος όταν του μιλάω. Δεν ξέρει τι σημαίνει για την ομάδα ή για εμένα. Του λέω συγκεκριμένα αυτό: πήρες το ’98 το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Τώρα που τον ξέρω, γνωρίζω ότι το αξίζει. Είναι απίστευτος. Η ανθρωπιά που δείχνει εκφράζει όλο το ποδόσφαιρο.

Συμπεριφέρεται σε μας με αγάπη και στοργή. Είναι πολύ επίμονος. Μου λέει πάντα: Κάσε, μπορείς και άλλο, φτάσε στη δεύτερη γραμμή, τροφοδότησε τους μέσους, βγάλε τη μπάλα προς τα έξω σωστά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα