Ρεάλ Μαδρίτης: Η ενδεκάδα – όνειρο στο «αντίο» του Κρόος (pic)

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης: Η ενδεκάδα – όνειρο στο «αντίο» του Κρόος (pic)

bet365

Ο Γερμανός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρόος, επέλεξε την ενδεκάδα με την οποία θα του άρεσε να αγωνιστεί στο τελευταίο ματς της καριέρας του.

Στα τριάντα του χρόνια, η αποχώρηση του Τόνι Κρόος από την αγωνιστική δράση, καλώς εχόντων των πραγμάτων, αργεί πολύ ακόμα, αν και ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει ότι «δεν θα κάθομαι να παίζω μέχρι τα 38». Ο Γερμανός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως, δεν είχε πρόβλημα να επιλέξει την ενδεκάδα που θα του άρεσε να παίξει στο τελευταίο ματς της καριέρας του.

Στο podcast «Einfach Mal Luppen» που παρουσιάζει μαζί με τον αδελφό του Φέλιξ, επίσης ποδοσφαιριστή (Ουνιόν Βερολίνου), ο Κρόος επέλεξε μόνο ποδοσφαιριστές που υπήρξαν ή είναι συμπαίκτες του.

Κάτω από τα δοκάρια ο Μάνουελ Νόιερ, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Μπάγερν Μονάχου και, βεβαίως στην εθνική ομάδα. Σε άμυνα των τριών, Στέφαν Ράιναρτς και Γονσάλο Κάστρο, συμπαίκτες του στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και, βεβαίως, ο Σέρχιο Ράμος, αρχηγός της Βασίλισσας.

Στην μεσαία γραμμή, ο Κρόος θα είχε την συντροφιά των Λούκα Μόντριτς, Κασεμίρο (Ρεάλ) και Γιόσουα Κίμιχ (Μπάγερν), ενώ την επιθετική τριάδα θα αποτελούσαν Τόμας Μίλερ, Μίροσλαβ Κλόζε (Μπάγερν) και Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ). Τι λέτε, έχει ποδοσφαιρικό γούστο ο Τόνι;

 

LA LIGA Τελευταία Νέα