Μπέιλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Αποκάλυψε στον Γκιγκς ότι μένει και την επόμενη σεζόν

Gazzetta team
Μπέιλ - Ρεάλ Μαδρίτης: Αποκάλυψε στον Γκιγκς ότι μένει και την επόμενη σεζόν

bet365

Παρά τον πλήρη παραγκωνισμό του μετά την καραντίνα και τις «παγωμένες» σχέσεις με το κλαμπ, ο Γκάρεθ Μπέιλ θα συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης με σκοπό να είναι έτοιμος για το Euro με την Ουαλία, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στον Ράιαν Γκιγκς.

Τάσεις «μαζοχισμού» ή στρατηγική; Βάσιμες ελπίδες ότι θα ανακτήσει αγωνιστικό ρυθμό, πόσο μάλλον φόρμα, ή μάταια υπόθεση; Όπως και να μεταφράσει κανείς τον τρόπο σκέψης του, ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης και δηλώνει διατεθειμένος να (μην;) παίξει στη Βασίλισσα για μία ακόμη σεζόν.

Αυτό φέρεται να άκουσε από τα χείλη του Ουαλού σταρ ο προπονητής του στην εθνική της χώρας, Ράιαν Γκιγκς. Σύμφωνα με τη «Mirror», ο εξτρέμ των Μαδριλένων και κάπτεν του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Ουαλίας διαβεβαίωσε τον ομοσπονδιακό του πως μπορεί να είναι έτοιμος αγωνιστικά για το EURO 2021 και να εμφανιστεί αντάξιος των προσδοκιών ως βαρόμετρο και πρώτος σκόρερ της ιστορίας της.

Όλα αυτά, κόντρα στην δύσκολη πραγματικότητα που βιώνει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο», χωρίς να έχει αγωνιστεί ούτε ένα λεπτό στα τελευταία επτά παιχνίδια και με μόλις 2 συμμετοχές στο σχήμα της Ρεάλ μετά την επανέναρξη.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα