Ρεάλ Μαδρίτης: Η... μισή Ευρώπη θέλει τον Χάμες Ροντρίγκες

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης: Η... μισή Ευρώπη θέλει τον Χάμες Ροντρίγκες

bet365

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ίντερ, Μίλαν και Μπενφίκα ενδιαφέρονται για τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος δεν πρόκειται να περάσει άλλη μια σεζόν... εν λευκώ στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε αντίθεση με τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος δεν έχει κανένα πρόβλημα να καθίσει στο «χρυσό» συμβόλαιό του, ο Χάμες Ροντρίγκες δεν θέλει να είναι... θεατής πολυτελείας στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός δεν αποτελεί εκ των βασικών επιλογών του Ζινεντίν Ζιντάν, όπως καταμαρτυρούν άλλωστε οι μόλις 14 συμμετοχές (ένα γκολ – δύο ασίστ) και τα 728 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο 29χρονος Χάμες, ο οποίος πέρυσι το καλοκαίρι πίεσε για να πάει δανεικός στη Νάπολι, αλλά δεν τα κατάφερε, είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από την Μαδρίτη αυτό το καλοκαίρι, ενδεχομένως όμως με μεταγραφή, αφού το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ίντερ, Μίλαν και Μπενφίκα, μεταξύ άλλων (!), ενδιαφέρονται για τον Κολομβιανό, σύμφωνα με την ισπανική τηλεοπτική εκπομπή «El Chiringuito de Jugones». Το καλοκαίρι του 2014, ο Ροντρίγκες μετακόμισε από την Μονακό στην Ρεάλ Μαδρίτης αντί 75 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ την σεζόν 2017-18 έπαιξε ως δανεικός στην Μπάγερν Μονάχου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπέιλ, το... βαρίδι των 60 εκατ. ευρώ της Ρεάλ Μαδρίτης!

Πήγαν στην Ισπανία και έγιναν πρωταθλητές... εις διπλούν

 

LA LIGA Τελευταία Νέα