Πώς ο Μαραντόνα... έσωσε τον Χουανφράν! (vid)

Gazzetta team
Πώς ο Μαραντόνα... έσωσε τον Χουανφράν! (vid)

bet365

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έστειλε βίντεο εμψύχωσης στους ποδοσφαιριστές της Λούγο για την (επιτυχημένη) μάχη παραμονής, μετά από ενέργειες του άλλοτε αμυντικού της ΑΕΚ και νυν προπονητή τους, Χουανφράν.

Ο Χουανφράν ανέλαβε την Λούγο στις 30 Ιουνίου, με την ομάδα να... χαροπαλεύει για να κρατηθεί στην δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Παρ' ότι επρόκειτο για την πρώτη προπονητική του δουλειά, τα πήγε εξαιρετικά και, με πέντε νίκες – δύο ισοπαλίες σε εφτά παιχνίδια, την κράτησε στην Segunda Division.

Ο 44χρονος προπονητής, ο οποίος από το 2008 έως το 2010 φόρεσε την φανέλα της ΑΕΚ, έβαζε πριν από κάθε παιχνίδι ένα εμψυχωτικό βίντεο στους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να τους ανεβάσει ψυχολογικά.

Πριν από τον τελευταίο αγώνα με την Μιραντές (20/07), όμως, έκανε την υπέρβαση, αφού πρόβαλλε στους παίκτες του ένα βίντεο με εμψυχωτικό μήνυμα από τον... Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

«Γεια σου Χουανφράν. Ξέρω ότι είσαι σε έναν αγώνα – κλειδί. Είσαι καλή «πάστα», είσαι φίλος του Γαλιθιάνου... Πως να μην θέλω να σε σπρώξω μπροστά; Εμπρός μπροστά με όλα» ανέφερε αρχικά ο Ντιεγκίτο.

«Όλοι θα έχουμε το νου μας στην Λούγο, Χουανφράν, από τώρα, είμαστε φίλοι» πρόσθετε ο προπονητής της Χιμνάσια Λα Πλάτα, το μήνυμα του οποίου έπιασε τόπο, αφού η ομάδα της Γαλικίας, σε μια βραδιά που υποβιβάστηκε η ιστορική Λα Κορούνια, νίκησε 2-1 με ανατροπή και εξασφάλισε την παραμονή της.

«Μας βοήθησε ο θεός» δήλωσε αστειευόμενος ο Χουανφράν, ο οποίος αποκάλυψε τα περί μηνύματος του Μαραντόνα. «Αν ο Μαραντόνα μας στέλνει ένα βίντεο όπου μας στηρίζει, τι άλλη απόδειξη θέλετε ότι το αδύνατο κάποιες φορές γίνεται πραγματικό. Τώρα θα πρέπει να του στείλουμε μια φανέλα» συμπλήρωσε.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα