Αζάρ: «Ηταν η χειρότερη σεζόν της καριέρας μου»

Αζάρ: «Ηταν η χειρότερη σεζόν της καριέρας μου»

Κώστας Τόπας
Αζάρ: «Ηταν η χειρότερη σεζόν της καριέρας μου»

bet365

Καθόλου ικανοποιημένος, δεν έμεινε ο Εντέν Αζάρ, από την πρώτη του σεζόν στην Ισπανία, για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, μπορεί να κατάφερε στην πρώτη του θητεία με τους Μαδριλένους, να κατακτήσει τον φετινό τίτλου του πρωταθλήματος, ωστόσο όπως τόνισε και ο ίδιος σε ατομικό επίπεδο ήταν η χειρότερη του χρονιά.

Οι πολλοί τραυματισμοί που υπέστη κατά τη διάρκεια της σεζόν, δεν άφησαν τον Αζάρ να δείξει την αξία του αλλά και τους λόγους για τους οποίους οι «μερένγκες» δαπάνησαν 100 εκατομμύρια ευρώ για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Ο 29χρονος άσος της Ρεάλ, επιθυμεί να αφήσει πίσω την κακή του χρονιά και να επιστρέψει στις θετικές εμφανίσεις του χρόνου.

«Υπήρξαν πολλοί τραυματισμοί, αλλά ελπίζω πως τη νέα σεζόν, δεν θα έχω τέτοια προβλήματα. Στην πρώτη μου χρονιά στη Ρεάλ, καταφέραμε να αναδειχθούμε πρωταθλητές Ισπανίας. Δεν μπορώ να ζητήσω περισσότερο. Ωστόσο, σε ατομικό επίπεδο, ήταν η χειρότερη χρονιά της καριέρας μου.

Θα την έλεγα και περίεργη σεζόν, μετά από όσα έχω περάσει. Η σεζόν μπορεί να βελτιωθεί και ο επόμενος τίτλος πρέπει να είναι το Champions League, αν και θα είναι δύσκολο επειδή η Μάντσεστερ Σίτι είναι μια δύσκολη ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Εντέν Αζάρ στο «francetvinfo».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα