Ισπανία - ποδόσφαιρο: Το πρώτο ματς με κόσμο μετά την πανδημία! (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Ισπανία - ποδόσφαιρο: Το πρώτο ματς με κόσμο μετά την πανδημία! (pics)

bet365

Για πρώτη φορά μετά τον Μάρτιο και την έξαρση της πανδημίας, οπαδοί βρέθηκαν σε γήπεδο της Ισπανίας για να παρακολουθήσουν παιχνίδι της τέταρτης κατηγορίας!

Η τελευταία φορά που η Ισπανία είδε οπαδούς στις εξέδρες, ήταν ένα ματς της Ρεάλ απέναντι στη Μπέτις με τους «μερένγκες» να παίρνουν νίκη με σκορ 2-1, πριν από τέσσερις μήνες.

Η χώρα της ιβηρικής χερσονήσου υπέστη τεράστιο πλήγμα από τον κορονοϊό, όμως, καταφέρνει να ορθοποδήσει σταδιακά.

Το Σάββατο, έγινε το πρώτο ματς ποδοσφαίρου με κόσμο έπειτα από τον περασμένο Μάρτιο και ήταν μπαράζ ανόδου στην Segunda B Division, την τρίτη κατά σειρά κατηγορία της χώρας.

Οι Marino και Tamaraceite αγωνίστηκαν μπροστά σε 300 οπαδούς, για τους οποίους η AS αναφέρει ότι παρακολούθησαν το ματς με αυστηρούς περιορισμούς και μέτρα υγιεινής, με τις θέσεις να καλύπτονται διαγώνια ώστε να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας.

Άπαντες υποβλήθηκαν σε θερμομέτρηση πριν μπουν στο γήπεδο και δεν επιτρεπόταν η είσοδος σε όποιον είχε θερμοκρασία άνω του 37,2. Φυσικά όλοι φορούσαν μάσκες στις εξέδρες, μαζί με τους δημοσιογράφους...

Πρέπει να σημειωθεί ότι το ματς έγινε στο El Hierro των Κανάριων Νήσων, όπου είχαν μόλις τρία κρούσματα κορονοϊού και κανέναν θάνατο...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα