Ο Μπλαν υποψήφιος για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα αν αποχωρήσει ο Σετιέν

Ο Μπλαν υποψήφιος για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα αν αποχωρήσει ο Σετιέν

Κώστας Τόπας
Ο Μπλαν υποψήφιος για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα αν αποχωρήσει ο Σετιέν

bet365

Την περίπτωση του Λοράν Μπλαν, εξετάζουν στην Μπαρτσελόνα, σε περίπτωση που τελικά ο Κίκε Σετιέν αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της φετινής σεζόν.

Οπως αναφέρει η «Mundo Deportivo», ο άλλοτε προπονητής των Μπορντό, Εθνικής Γαλλίας και Παρί Σεν Ζερμέν, βρίσκεται ψηλά στη λίστα των «μπλαουγκράνα», για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Βέβαια, το όνομα του Λοράν Μπλαν, την προηγούμενη εβδομάδα, κυκλοφόρησε και για την Βαλένθια, η οποία αναζητεί προπονητή.

Στην Μπαρτσελόνα, θεωρούν αβέβαιο το μέλλον του Κίκε Σετιέν, στο τιμόνι του συλλόγου. Μάλιστα, ούτε ο ίδιος δεν γνωρίζει αν θα κάθεται στον πάγκο και τη νέα σεζόν. Από την άλλη, ο Γιόσεπ Μαρία Μπερτομέου, στηρίζει τον 61χρονο τεχνικό, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως η ομάδα θα συνεχίσει μαζί του, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του φετινού Champions League.

Βέβαια, όπως τονίζει το δημοσίευμα, οι άνθρωποι της Μπάρτσα, έχουν ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση νέου προπονητή, ενόψει της νέας σεζόν και το όνομα του Λοράν Μπλαν, βρίσκεται ψηλά στη λίστα. Ο 54χρονος προπονητής, δεν εργάζεται από το 2016, ωστόσο το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», τόσο η Βαλένθια όσο και οι «μπλαουγκράνα», εξετάζουν την περίπτωση του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα