Μπαρτσελόνα: Στηρίζει Σετιέν ο Μπαρτομέου ενόψει Champions League

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Στηρίζει Σετιέν ο Μπαρτομέου ενόψει Champions League

bet365

«Ψήφο» εμπιστοσύνης έλαβε ο Κίκε Σετιέν από τον Γιόσεπ Μαρία Μπερτομέου μετά το ραντεβού των δύο πλευρών, με τη «Mundo Deportivo» να αναφέρει πως ο 61χρονος θα παραμείνει για να καθοδηγήσει την Μπαρτσελόνα στη συνέχεια του Champions League.

Το κλίμα στις τάξεις της Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να είναι βαρύ μετά την εντός έδρας ήττα από την Οσασούνα και την απώλεια του πρωταθλήματος από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Άμεση εξέλιξη ήταν να προγραμματιστεί ραντεβού μεταξύ του Κίκε Σετιέν και του Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, προκειμένου να αναλυθεί το «μαύρο κουτί» της ως τώρα πορείας και να αποφασιστεί το επόμενο βήμα ως προς την παραμονή ή την αποπομπή του 61χρονου τεχνικού.

Το τετ-α-τετ των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo» απέφερε θετική κατάληξη για το μέλλον του Σετιέν στον πάγκο των Μπλαουγκράνα.

Ο πρόεδρος του κλαμπ τον διαβεβαίωσε πως έχει την αμέριστή του στήριξη, ενώ από την πλευρά του ο τεχνικός από την Καντάβρια έδειξε την αυτοπεποίθηση και τη διάθεση να αντιστρέψει την κατάσταση στους Καταλανούς μέχρι την επανέναρξη του Champions League.

Έτσι, Σετιέν και Μπαρτσελόνα συνεχίζουν μαζί μέχρι να... χωρίσουν, αφού κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την παραμονή του ενόψει της νέας σεζόν, τουλάχιστον, αν δεν συμβεί ένα «θαύμα» στην εικόνα και τα αποτελέσματά της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αρχής γενομένης από τη ρεβάνς των «16» κόντρα στη Νάπολι.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα