Ζιντάν: «Πιο σημαντικός αυτός ο τίτλος από το Champions League»

Ζιντάν: «Πιο σημαντικός αυτός ο τίτλος από το Champions League»

Gazzetta team
Ζιντάν: «Πιο σημαντικός αυτός ο τίτλος από το Champions League»

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Ρεάλ και τόνισε πως αυτό είναι πιο σημαντικό από το Champions League!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το συναίσθημα είναι τεράστιο που κερδίσαμε αυτό το πρωτάθλημα. Οι παίκτες έχουν κάνει φανταστική δουλειά και το πιο σημαντικό είναι αυτό. Παλεύουν στο γήπεδο και είμαι πολύ χαρούμενος γι 'αυτούς γιατί είναι μια πολύ καλή δεμένη ομάδα. Μπορώ μόνο να είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος».

Για τους ποδοσφαιριστές του: «Όλοι συμβάλλουν σε κάτι. Είναι σαφές ότι υπάρχουν παίκτες που παίζουν περισσότερο αλλά και εκείνοι που παίζουν λιγότερο επίσης έχουν σημαντικό ρόλο στην επιτυχία αυτή».

Για την δική του συμβολή στην κατάκτηση του τίτλου κι αν είναι καλύτερο από το ένα Champions League: «Έχω ευθύνη, φυσικά, αλλά οι παίκτες είναι οι σημαντικοί. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Αν είναι καλύτερο από το Champions League; Ναι, γιατί μιλάμε για 38 παιχνίδια στα οποία πρέπει να κερδίσεις τους περισσότερους πόντους. Το Champions League είναι το Champions League, είναι σαφές, αλλά σήμερα ίσως είναι μια από τις καλύτερες μέρες της επαγγελματικής μου καριέρας χωρίς αμφιβολία. Το συναίσθημα είναι απίστευτο και δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψω».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα