Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπέτις 1-0: Και μαθηματικά στο Champions League (vid)

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπέτις 1-0: Και μαθηματικά στο Champions League (vid)

bet365

Την παρουσία της στο Champions League για όγδοη διαδοχική σεζόν εξασφάλισε η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία νίκησε 1-0 την Μπέτις και άφησε στο -3 την Σεβίλλη που την καταδιώκει.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε την Μπέτις με 1-0 και εξασφάλισε και μαθηματικά την έξοδό της στο Champions League για όγδοη διαδοχική σεζόν, ούσα στο +3 από την Σεβίλλη για την τρίτη θέση. Οι Ροχιμπλάνκος είναι στο +9 από την πέμπτη Βιγιαρεάλ, η οποία μπορεί μόνο να ισοβαθμήσει μαζί τους, αλλά υστερεί στην ισοβαθμία.

Η ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε σκόραρε με τον Ντιέγκο Κόστα στο 74', από την ασίστ του Γιανίκ Καράσκο κι έτσι έφτασε σε μια πολύ δύσκολη επικράτηση, αφού πρώτα το VAR της ακύρωσε δύο γκολ (22' Κορέα, 35' Μοράτα) και έμεινε με δέκα, λόγω αποβολής του Μάριο Ερμόσο (57').

Από την άλλη, η ομάδα της Ανδαλουσίας έμεινε στους 41 βαθμούς και στην 13η θέση, περιμένοντας απλά να τελειώσει το πρωτάθλημα.

Τελευταία φορά που ηττήθηκε η Ατλέτικο, για το πρωτάθλημα, ήταν την 1η Φεβρουαρίου, όταν είχε χάσει από την συμπολίτισσα Ρεάλ με 1-0.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα