Ρεάλ – Αλαβές: Τρίτο σερί πέναλτι (!) και 1-0 (vids)

Gazzetta team
Ρεάλ – Αλαβές: Τρίτο σερί πέναλτι (!) και 1-0 (vids)

bet365

Τρίτο διαδοχικό ματς όπου σφυρίζεται πέναλτι υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία παίρνει προβάδισμα με (τουλάχιστον) τραβηγμένη υπόδειξη του διαιτητή Χεσούς Χιλ Μανθάνο.

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι, αλλά και να φαίνεται τίμια. Και το πέναλτι με το οποίο ο Καρίμ Μπενζεμά άνοιξε το σκορ στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αλαβές (ο Γάλλος έφτασε τα 18 γκολ στο πρωτάθλημα), δίνει... πάτημα στις διαμαρτυρίες της Μπαρτσελόνα για ευνοϊκή μεταχείριση της Βασίλισσας.

Ο Τσίμο Ναβάρο επιχείρησε να κάνει τάκλιν στον Φερλάν Μεντί, τράβηξε το πόδι του, με το οποίο δεν βρήκε τον Γάλλο αμυντικό, ο οποίος παρ' όλα αυτά έπεσε στο έδαφος, ενδεχομένως από την φόρα που είχε ο αμυντικός της Αλαβές. Ο διαιτητής Χεσούς Χιλ Μανθάνο έδειξε κατευθείαν την άσπρη βούλα και, μάλιστα, δεν συμβουλεύτηκε καν το VAR για μια δεύτερη γνώμη.

Στην Ρεάλ δεν σφύριζαν πέναλτι σε τρεις διαδοχικές αγωνιστικές από τον Μάιο του 2006 (με Μάλαγα, Οσασούνα και Σανταντέρ), σχεδόν στις ίδιες αγωνιστικές (34η, 35η και 36η). Με 140 πέναλτι, το φετινό πρωτάθλημα ισοφάρισε αυτό με τις περισσότερες εκτελέσεις από την άσπρη βούλα (1989-90) και, λογικά, θα το ξεπεράσει.

Νωρίτερα, η Αλαβές είχε αγγίξει το 0-1, σε διπλή ευκαιρία, αρχικά με κεφαλιά του Χοσέλου που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και, στη συνέχεια της φάσης, σε πλασέ του άλλοτε επιθετικού του ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρεθ, το οποίο έβγαλε πάνω στην γραμμή ο Ραφαέλ Βαράν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα