Αθλέτικ Μπιλμπάο – Σεβίλλη 1-2: «Σεντονάτη» ανατροπή! (vid)

Gazzetta team
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Σεβίλλη 1-2: «Σεντονάτη» ανατροπή! (vid)

bet365

Η Σεβίλλη με δύο τέρματα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών, γύρισε το 1-0 του ημιχρόνου, επικράτησε 1-2 της Αθλέτικ Μπιλμπάο και αρχίζει να... αγκαλιάζει την έξοδο στο Champions League!

Ντέρμπι Ευρώπης ήταν αυτό ανάμεσα σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και Σεβίλλη. Οι γηπεδούχοι, ήθελαν τη νίκη για να πιάσουν την Σοσιεδάδ στην έβδομη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Europa League και οι φιλοξενούμενοι, το τρίποντο για να φύγουν στο +6 από την πέμπτη Βιγιαρεάλ στη μάχη που δίνουν για έξοδο στο Champions League!

Κάπως έτσι η Αθλέτικ, ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με τέρμα του Κάπα στο 28'. Ένα γκολ που διαχειρίστηκε αρκετά καλά με αποτέλεσμα να πάει μπροστά στα αποδυτήρια, όμως στο δεύτερο ημίχρονο η Σεβίλλη χρειάστηκε τέσσερα λεπτά για να πετύχει δύο τέρματα και να πάρει το προβάδισμα.

Πρώτα στο 70' ο Μπανέγκα έφερε το παιχνίδι στα ίσα και στο 74' ο σκόρερ του 1-1 έδωσε ασίστ στον Ελ Χανταντί ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-2. Με αυτή τη νίκη η Σεβίλλη έφτασε τους 63 βαθμούς, έξι περισσότερους από την πέμπτη Βιγιαρεάλ, ενώ η Αθλέτικ μετά από την ήττα έμεινε στο -3 από την Σοσιεδάδ η οποία αγωνίζεται την Παρασκευή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα