Τρέχει για να προλάβει το ματς με την Αλαβές ο Αζάρ

Τρέχει για να προλάβει το ματς με την Αλαβές ο Αζάρ

Κώστας Τόπας
Τρέχει για να προλάβει το ματς με την Αλαβές ο Αζάρ

bet365

Το τελευταίο διάστημα όλα τα μάτια είναι στραμμένα στον Εντέν Αζάρ και τον αγώνα δρόμου που κάνει για να παρουσιαστεί έτοιμος στον αγώνα της Ρεάλ με την Αλαβές την Παρασκευή (10/07, 23:00).

Η συμμετοχή του Βέλγου στον αγώνα της Παρασκευής εναντίον της Αλαβές, εξακολουθεί να θεωρείται αμφίβολη, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο. Ο Αζάρ δεν είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του στον αγώνα με την Μπιλμπάο και τώρα...τρέχει για να προλάβει αυτόν με την Αλαβές.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν θα εξετάσει την κατάσταση του έμπειρου μεσοεπιθετικού στις δύο προπονήσεις που έχει η ομάδα μέχρι την εν λόγω αναμέτρηση για να δει αν θα μπορεί να τον υπολογίζει στα πλάνα του. Βέβαια, όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, ο Γάλλος τεχνικός δεν θα θελήσει να διακινδυνεύσει την κατάσταση του και να μείνει ξανά εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο Εντέν Αζάρ είχε επιστρέψει σε κορυφαία αγωνιστική κατάσταση και πολλοί ήταν αυτοί οι οποίο τον χαρακτήριζαν ως «νέα μεταγραφή» για την Ρεάλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα