Θέλτα - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1

Θέλτα - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1

Gazzetta team
Θέλτα - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1

bet365

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Θέλτα με την Ατλέτικο Μαδρίτης με το 1-1 να αφήνει ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες, καθώς και ο ένας βαθμός τους κρατάει ακόμα περισσότερο στους στόχους τους.

Μπορεί η Ατλέτικο να κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Θέλτα, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο δεύτερο ημίχρονο και να παίρνουν από έναν βαθμό. Ένας βαθμός που φέρνει τους γηπεδούχους στους 36 και την 15η θέση, αυξάνοντας στους 7 την διαφορά τους από την Μαγιόρκα που βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην 3η θέση με 63 βαθμούς, ενώ αύξησε στους 9 την διαφορά από την 5η Βιγιαρεάλ.

Στα του αγώνα οι... ροχιμπλάνκος όπως αναφέραμε προηγήθηκαν μόλις στο πρώτο λεπτό με γκολ του Μοράτα, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι πίεσαν από την πλευρά τους και κατάφερα να ισοφαρίσουν με τον Μπελτράν στο 49', παίρνοντας έτσι από έναν βαθμό.

Θέλτα (Όσκαρ Γκαρθία): Μπλάνκο (81’ Βιγιάρ), Μάγιο, Αϊντού, Μουρίγιο, Σανθ, Ολάθα, Μπελτράν, Γιοκουσλού, Μέντες (60’ Ραφίνια), Άσπας (90+1’ Μπράνταριτς), Σμολόφ (59’ Μίνα)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Λόντι (69’ Σάντσεθ), Χιμένες, Σάβιτς, Άριας, Σαούλ, Τόμας (68’ Ερέρα), Γιορέντε (68’ Βιτόλο), Κόκε, Κορέα (73’ Λεμάρ), Μοράτα (88’ Σάπονιτς)

 

LA LIGA Τελευταία Νέα