Ριβάλντο: «Ο Μέσι θα πρέπει να συνεργαστεί ξανά με τον Γκουαρδιόλα»

Ριβάλντο: «Ο Μέσι θα πρέπει να συνεργαστεί ξανά με τον Γκουαρδιόλα»

Κώστας Τόπας
Ριβάλντο: «Ο Μέσι θα πρέπει να συνεργαστεί ξανά με τον Γκουαρδιόλα»

bet365

Ο Ριβάλντο πήρε θέση σχετικά με την πιθανή αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως ο Αργεντινός θα πρέπει να σκεφτεί πολύ σοβαρό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί και πάλι με τον προπονητή που χάραξε σπουδαία πορεία, τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

«Φωτιές» άναψε το δημοσίευμα του «Cadena Ser», το οποίο ανέφερε πως ο Λιονέλ Μέσι, ετοιμάζεται να πει το μεγάλο «αντίο» στην Μπαρτσελόνα! Ο άλλοτε θρύλος των «μπλαουγκράνα», Ριβάλντο μίλησε για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Αργεντινός μπορεί να αγωνιστεί στην Premier League, υπό τις οδηγίες του παλιού του προπονητή, Πεπ Γκουαρδιόλα.

«Αν σκέφτεται να αποχωρήσει από το κλαμπ, τότε κάτι δεν πρέπει να πηγαίνει καλά στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα. Ισως είναι κουρασμένος με όλα τα συνεχή προβλήματα που περιβάλλουν την ομάδα τους τελευταίους μήνες. Όταν λήξει το συμβόλαιο του, με την Μπάρτσα, ο Μέσι θα είναι 34 ετών, αλλά νομίζω ότι θα μπορούσε ακόμα να παίξει εύκολα στην Premier League. Θα είναι θλιβερό να τον δω να εγκαταλείπει τη Μπαρτσελόνα. αλλά ελπίζω να μείνει για τώρα.

Αν θέλει να αποχωρήσει θεωρώ πως η επανασύνδεση με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι θα είναι δελεαστική γι 'αυτόν, καθώς και οι δυο τους δημιούργησαν μια εξαιρετική συνεργασία προπονητή και παίκτη στη Μπαρτσελόνα», ανέφερε αρχικά ο Ρίβαλντο στην Betfair για να συνεχίσει λέγοντας πως θα ήταν «μια τεράστια έκπληξη» για τον ποδοσφαιρικό πλανήτη αν βλέπαμε τον Μέσι να αγωνίζεται μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ως συμπαίκτες.

«Με όλες αυτές τις εικασίες, πιστεύω ότι πάρα πολλοί ονειρεύονται ήδη το ντουέτο, Μέσι-Ρονάλντο, στη Γιουβέντους. Αν συνέβαινε αυτό, θα ήταν μια τεράστια έκπληξη. Θα ήταν ιστορικό να βλέπουμε και τους δύο να παίζουν μαζί και είμαι βέβαιος ότι πολλοί χορηγοί της Γιουβέντους θα ήθελαν να βοηθήσουν οικονομικά για την απόκτηση του Μέσι».

Μπαρτσελόνα: Το απατηλό 61% και το ξενέρωμα του Μέσι (infographic)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα