Μανωλάς και Τοροσίδης ευχήθηκαν στον Πιάνιτς για την μεταγραφή του (vid)

Μανωλάς και Τοροσίδης ευχήθηκαν στον Πιάνιτς για την μεταγραφή του (vid)

Κώστας Τόπας
Μανωλάς και Τοροσίδης ευχήθηκαν στον Πιάνιτς για την μεταγραφή του (vid)

bet365

Τις δικές τους ξεχωριστές ευχές έστειλαν οι Κώστας Μανωλάς και Βασίλης Τοροσίδης, στον Μίραλεμ Πιάνιτς, για την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα.

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς, θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, μετά και από την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «μπλαουγκράνα». Η απόκτηση του Πιάνιτς κοστολογήθηκε στα 60+5 εκατομμύρια ευρώ, με με ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 400 εκατομμυρίων ευρώ.

Οπως είναι λογικό η μεταγραφή του 30χρονου μέσου, βρίσκεται στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα μιας και μιλάμε για την μεγαλύτερη μέχρι στιγμής του καλοκαιριού. Φυσικά, τα μηνύματα που έλαβε ο Βόσνιος ήταν πολλά. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και των Μανωλά-Τοροσίδη.​

Οι δύο Ελληνες αμυντικοί, συνυπήρξαν με τον Μίραλεμ Πιάνιτς, στη Ρόμα στο παρελθόν. Από το 2013 μέχρι το 2016 ήταν συμπαίκτης με τον Βασίλη Τοροσίδη, ενώ από το 2014 έως το 2016, με τον Κώστα Μανωλά.

«Συγχαρητήρια αδελφέ, σου εύχομαι ό,τι καλύτερο! Συγχαρητήρια και πάλι, σ' αγαπώ», ήταν το μήνυμα που έγραψε ο Μανωλάς στον προσωπικό λογαριασμό του Πιάνιτς ενώ ο Τοροσίδης από την πλευρά του, ανέφερε: «Πήγαινε φίλε μου... Σου εύχομαι το καλύτερο... Αυτό που σου αξίζει»,

Estic molt feliç, ho donaré tot per aquest club. Ens veiem aviat! Força Barça! Més que un Club! #Pjanist @fcbarcelona

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miralem Pjanić (@miralem_pjanic) στις

 

LA LIGA Τελευταία Νέα