Ρεάλ: Ο Ζιντάν τα έχωσε στους παίκτες παρά τη νίκη με 3-1 επί της Εϊμπάρ

Ρεάλ: Ο Ζιντάν τα έχωσε στους παίκτες παρά τη νίκη με 3-1 επί της Εϊμπάρ

Κώστας Τόπας
Ρεάλ: Ο Ζιντάν τα έχωσε στους παίκτες παρά τη νίκη με 3-1 επί της Εϊμπάρ

bet365

Η Ρεάλ κατάφερε να βρει στο πρώτο ημίχρονο τρεις φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ωστόσο, στο δεύτερο κατέβασε ρυθμούς και άφησε την Εϊμπάρ να το εκμεταλλευτεί, μειώνοντας στο τελικό 3-1. Η εικόνα των Μαδριλένων στο δεύτερο ημίχρονο δεν άφησε καθόλου ικανοποιημένο, τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Οι «μερένχες» κατάφεραν να πανηγυρίσουν το πρώτο τους τρίποντο, στο πρωτάθλημα, μετά τη διακοπή που προηγήθηκε εξαιτίας της πανδημίας, καθώς επικράτησαν με 3-1 της Εϊμπάρ. Το συγκρότημα του Ζινεντίν Ζιντάν, κατάφερε να «καθαρίσει» από νωρίς το ματς, πετυχαίνοντας και τα τρία τέρματα, στο πρώτο 45λεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Μαδριλένοι, κατέβασαν ρυθμό και μάλιστα είδαν την εστία του Κουρτουά να παραβιάζεται στο 60' από τους φιλοξενούμενους. Το γκολ που δέχθηκε η Ρεάλ και η εικόνα της ομάδας που έδειξε καθ' όλη τη διάρκεια του δεύτερου 45λεπτου, δεν άρεσε καθόλου στον Γάλλο τεχνικό.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Marca, ο Ζιντάν αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, τα έχωσε στα αποδυτήρια στους παίκτες για έλλειψη συγκέντρωσης στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου.

Την επόμενη Πέμπτη η Ρεάλ Μαδρίτης επιστρέφει για να παίξει εντός έδρας, εναντίον της Βαλένθια, και ο Ζιντάν φοβάται πως αν η ομάδα παρουσιάσει την εικόνα που παρουσίασε στην επανάληψη, με την Εϊμπάρ, τότε δεν θα έρθει το αποτέλεσμα που επιθυμεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα