Ρεάλ Μαδρίτης - Έιμπαρ 3-1: Πρώτη νίκη στο «Ντι Στέφανο» και -2 από Μπάρτσα (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης - Έιμπαρ 3-1: Πρώτη νίκη στο «Ντι Στέφανο» και -2 από Μπάρτσα (vid)

bet365

Η Ρεάλ πήρε την πρώτη επίσημη νίκη στο... προπονητικό της, επικράτησε 3-1 της Εϊμπάρ και βρέθηκε στο -2 από την κορυφή. Σούπερ ο Ράμος που βρήκε δίχτυα.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε επίσημο παιχνίδι στο προπονητικό της κέντρο και κόντρα στην Έιμπαρ στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» επικράτησε 3-1 μειώνοντας ξανά στους δύο βαθμούς από τη Μπαρτσελόνα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερες τελικές (εννέα), αλλά η «Βασίλισσα» είχε ουσία και πήρε αυτό που ήθελε…Αγωνία για Ράμος και Αζάρ...

Γκολ με το… καλημέρα η Ρεάλ!
Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν μπορούσε να φανταστεί ο Ζιντάν, ο οποίος είδε την ομάδα του μόλις στο 4ο λεπτό να ανοίγει το σκορ, όταν ο Κρόος με άψογο πλασέ πέτυχε το 1-0. Ο Γερμανός μέσος, σκοράρει μόνο με σουτ έξω από την περιοχή (!), έφτασε τα έξι γκολ φέτος, επίδοση που αποτελεί προσωπικό του ρεκόρ ως παίκτης της Βασίλισσας σε μια σεζόν.

Ρεκόρ ο Ράμος, καθάρισε ο Μαρσέλο
H Έιμπαρ προσπάθησε να αντιδράσει, πίεσε ψηλά, έβαλε δύσκολα στη Ρεάλ, αλλά Ορεγιάνα και Κίκε δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Η «Βασίλισσα» ανέβασε ρυθμό μετά το 25΄, κυκλοφόρησε καλύτερα τη μπάλα και στο 30' βρήκε δίχτυα. Εκπληκτικός Ράμος, έκανε το κλέψιμο στην περιοχή του, μοίρασε και ανέβηκε... σφαίρα στην αντίπαλη επίθεση, ο Αζάρ του έδωσε τη σωστή στιγμή και ο αρχηγός πέτυχε το 2-0. Αυτό ήταν αισίως το 67ο γκολ του Ράμος στην Primera Division, με το οποίο πιάνει τον πρώτο σκόρερ αμυντικό Ρόναλντ Κούμαν. Με την διαφορά, βεβαίως, ότι ο Ολλανδός παλαίμαχος στόπερ της Μπαρτσελόνα είχε πετύχει 46 γκολ με πέναλτι, ενώ ο Σεβιλιάνος έχει μόλις έντεκα από την άσπρη βούλα.

Η «Βασίλισσα» ήταν… εντυπωσιακά εύστοχη και στο 37' ο Μαρσέλο με εντυπωσιακό τελείωμα πέτυχε το 3-0 κι έβαλε τέλος σε κάθε ελπίδα της Έιμπαρ να φανεί απειλητική! Η φιλοξενούμενη... χωρίς άγχος συνέχισε να πιέζει και να προκαλεί προβλήματα. Στο 57' ο Κουρτουά είχε εντυπωσιακή επέμβαση στο σουτ του Εντου, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Ενριχ έστειλε τη μπάλα στα δοκάρι! Η Έιμπαρ εκμεταλλεύθηκε τις αδυναμίες της Βασίλισσας και στο 60' μείωσε! Ο Ντε Μπλάσις έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Μπίγας, ο Κουρτουά μπερδεύτηκε και είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Η Ρεάλ έχασε με τραυματισμό Ράμος και Αζάρ, αλλά δεν άφησε περιθώρια στην Έιμπαρ να ελπίζει σε κάτι περισσότερο. Οι φιλοξενούμενοι που τελείωσαν το ματς με εννέα τελικές είναι στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη.

Ρεάλ: Κουρτουά, Ράμος (61' Μιλιτάο), Μαρσέλο, Καρβαχάλ (46' Μεντί), Βαράν, Μόντριτς (84' Βαλβέρδε), Κρόος, Καζεμίρο, Μπενζεμά, Αζάρ (61' Βινίσιους), Ροδρίγκο (61' Μπέιλ)

Έιμπαρ:Ντμιτροβιτς, Αρμπίγια (84' Μπούργος), Ολιβέιρα, Κορέα, Ράφα (57' Μπίγας), Ορεγιάνα (57' Πέδρο Λεόν), Ντε Μπλάσις (78' Ινούι), Αλβαρες, Κριστόφορο, Εντου, Κίκε (57' Ενριχ)

 

LA LIGA Τελευταία Νέα