Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1: Μπελάδες για… σεντόνι (vids)

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1: Μπελάδες για… σεντόνι (vids)

bet365

Η Ατλέτικο αντεξε στην πίεση της Αθλέτικ, αλλά με το 1-1 ναι μεν έπιασε τετράδα, αλλά παρέμεινε στην 6η θέση της βαθμολογίας και κινδυνεύει να χάσει το Champions League.

Ο στόχος, το μεγάλο άγχος της Ατλέτικο είναι να μην χάσει το τρένο του Champions League. Ωστόσο, με το 1-1 που απέσπασε από την Αθλέτικ στο «Σαν Μαμές» από τη μία μπορεί να έπιασε βαθμολογικά την τετράδα, από την άλλη όμως συγκατοικεί στους 46 βαθμούς με Σοσιεδάδ, Χετάφε και στο -3 την ακολουθεί η Βαλένθια.

Οι Ροχιμπλάνκος δεν ήταν καθόλου καλοί παρά μονάχα στο αρχικό στάδιο του αγώνα. Σταδιακά όμως οι Βάσκοι έφτασαν την κατοχή τους στο 68% και πίεσαν την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε. Η εκπληκτική επέμβαση του Ομπλάκ (33’) τους κράτησε για λίγο, αλλά το φαλτσαριστό τελείωμα του Μουνιαΐν (37’) τους έβαλε πίσω στο σκορ,

Μόλις δύο λεπτά αργότερα όμως ο Ντιέγκο Κόστα ισοφάρισε με πλασέ και αφιέρωσε το γκολ σε μία παίκτρια της γυναικείας ομάδας των Μαδριλένων που έκανε επέμβαση αφαίρεσης όγκου από το κεφάλι της.

Άλλη φάση στο παιχνίδι δεν έγινε, ώσπου στο 80’ ο Σιμόν με σούπερ διπλή απόκρουση νίκησε Λόντι, Αρίας και κράτησε το 1-1. Πάντως με αυτό το αποτέλεσμα και μαζί με τη διακοπή της καραντίνας, η Ατλέτικο παραμένει αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις από την 1η Φεβρουαρίου (9 αγώνες σερί).

Αθλέτικ Μπιλμπάο (Γκαΐθκα Γκαριτάνο): Σιμόν, Κάπα, Γιεράι, Μαρτίνεθ, Γιούρι, Ντάνι Γκαρσία, Ουνάι Λόπεθ (63' Βέσγα), Μουνιαΐν (83΄Ντε Μάρκος), Κόρδοβα (63’ Σάνθετ), Ραούλ Γκαρσία, Γουίλιαμς (90’ Κόντρο)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Όμπλακ, Τρίπιερ (63’ Αρίας), Χιμένεθ, Σάβιτς, Λόντι, Κόκε (78’ Ερέρα), Γιορέντε (68' Κορέα), Τόμας, Σαούλ, Ντιέγκο Κόστα (63’ Μοράτα), Καράσκο (63’ Λεμάρ)

 

LA LIGA Τελευταία Νέα