Θέλτα – Βιγιαρεάλ 0-1: Δραματική απόδραση με... άρωμα Europa (vids)

Gazzetta team
Θέλτα – Βιγιαρεάλ 0-1: Δραματική απόδραση με... άρωμα Europa (vids)

bet365

Το γκολ του Μάνου Τριγέρος στις καθυστερήσεις απέδωσε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη στο «Μπαλαΐδος» του Βίγκο.

Η Βιγιαρεάλ ήταν πολύ καλύτερη από μια Θέλτα που δεν πείθει ότι «θέλει» να αποφύγει τον υποβιβασμό και δεν έδειξε να αποκτά κίνητρο από τη νίκη της ουραγού Εσπανιόλ επί της Αλαβές, λίγες ώρες νωρίτερα. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Γαλιθιάνοι δεν έκαναν ούτε ένα σουτ εντός εστίας (!), για δεύτερη φορά στην φετινή σεζόν.

Το Κίτρινο Υποβρύχιο ήταν πολύ ανώτερο από τους Γαλάζιους του Βίγκο, αλλά χρειάστηκε ένα γκολ του Μάνου Τριγέρος στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ύστερα από διπλή προσπάθεια των Κάρλος Μπάκα και Σάμουελ Τσουκβουέζε.

Μέχρι να έρθει αυτό το γκολ και η νίκη, η οποία φέρνει την Βιγιαρεάλ στην πρώτη οκτάδα (μαζί με την Γρανάδα) και σε... τροχιά Europa League, οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ ανώτεροι, αλλά δεν προηγήθηκαν νωρίτερα, εξαιτίας των αποκρούσεων του Ρουμπέν Μπλάνκο.

Η απογοητευτική Θέλτα του Όσκαρ Γαρθία, από την πλευρά της, παρέμεινε οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, με την οποία φλερτάρει έντονα εδώ και πολλές αγωνιστικές, πριν από την πανδημία του κορονοϊού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα