Σεβίλλη – Μπέτις 2-0: «Καθάρισε» το ντέρμπι σε έξι λεπτά (vid)

Gazzetta team
Σεβίλλη – Μπέτις 2-0: «Καθάρισε» το ντέρμπι σε έξι λεπτά (vid)

bet365

Πειστική νίκη της Σεβίλλης στο σεβιλιάνικο ντέρμπι με την Μπέτις (2-0) που σήμανε την επανέναρξη της ισπανικής La Liga.

Τα ντέρμπι είναι πάντα αμφίρροπα; Όχι απαραίτητα. Η τρίτη Σεβίλλη επιβεβαίωσε ότι είναι πολύ ανώτερη από την δωδέκατη Μπέτις και, στο σεβιλιάνικο ντέρμπι που όρισε την επανέναρξη της La Liga, πήρε μια δίκαιη και άνετη νίκη (2-0) που την εδραιώνει στην τρίτη θέση που δίνει εισιτήριο για το Champions League.

Σημείο αναφοράς στον αγώνα ο Λούκας Οκάμπος. Ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος είχε συμμετάσχει στο μπάρμπεκιου του Έβερ Μπανέγα που έβαλε τους συμμετέχοντες παίκτες στο στόχαστρο Τύπου και κοινής γνώμης, ήταν ο κορυφαίος των νικητών.

Είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα (10'), σκόραρε από την άσπρη βούλα στο (τραβηγμένο) πέναλτι σε φάουλ (;) του Μαρκ Μπάρτρα στον Λουκ ντε Γιονγκ (56') και, ως κερασάκι, σέρβιρε με τακουνάκι το 2-0 στο κεφάλι του Φερνάντο (62').

Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, δημιούργησαν και έχασαν τις πιο σημαντικές ευκαιρίες για να φτάσουν στην δίκαιη νίκη, κόντρα στους μάλλον απογοητευτικούς φιλοξενούμενους, ο προπονητής των οποίων (Ρούμπι) βρίσκεται διαρκώς σε τεντωμένο σχοινί...

Σεβίλλη (Γιούλεν Λοπετέγι): Βάτσλικ – Νάβας, Κουντέ, Ντιέγο Κάρλος, Ρεγιλόν (80' Εσκουδέρο) - Όλιβερ Τόρες (80' Βάσκες), Φερνάντο, Χορδάν – Οκάμπος (71' Μπανέγα), Ντε Γιονγκ (71' Εν Νεσιρί), Μουνίρ (75' Σούσο).

Μπέτις (Ρούμπι): Γιοέλ – Έμερσον, Μπάρτρα, Σίδνεϊ (46' Φεντάλ), Άλεξ Μορένο (78' Πεδράθα) - Αλενιά (69' Χοακίν), Γκουίντο, Κανάλες – Φεκίρ, Μπόρχα Ιγλέσιας (69' Λόρεν), Τέγιο (61' Λάινες).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα