Η Μπαρτσελόνα προσπαθεί απεγνωσμένα να πουλήσει...

Η Μπαρτσελόνα προσπαθεί απεγνωσμένα να πουλήσει...

Κώστας Τόπας
Η Μπαρτσελόνα προσπαθεί απεγνωσμένα να πουλήσει...

bet365

Η Μπαρτσελόνα έχει βγάλει στο σφυρί τους Κουτίνιο, Σεμέδο, Βιδάλ, Τομπιντό και προσπαθεί να βγάλει κέρδη μέχρι το τέλος του μήνα!

Η Superleague επέστρεψε με κορυφαίες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα

Στην Μπαρτσελόνα, όπως και στις περισσότερες ομάδες του κόσμου, η πανδημία «χτύπησε» σε μεγάλο βαθμό τα οικονομικά της. Για να ισορροπήσει την κατάσταση, θα πρέπει να βγάλει στο «σφυρί», αρκετούς ποδοσφαιριστές από το ρόστερ. Ακόμα κι αν χρειαστεί να αποχωρήσουν και βασικά στελέχη της ομάδας.

Πολλά ονόματα από το ρόστερ των «μπλαουγκράνα», έχουν ελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα τίποτα. Η διοίκηση θα πρέπει να βιαστεί, καθώς μέχρι το τέλος του μήνα, θα πρέπει να έχουν μπει στα ταμεία της 70 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να συγκεντρώσουν έσοδα και να περιορίσουν την χασούρα των προηγούμενων μηνών.

Ενα από τα πιο... καυτά ονόματα το οποίο είναι σε ζήτηση, είναι αυτό του Φελίπε Κουτίνιο. Ο δανεισμός του Βραζιλιάνου στην Μπάγερν δεν θα ανανεωθεί και η Μπαρτσελόνα, προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον σπρώξει σε οποιαδήποτε ομάδα, αρκεί βέβαια να της κατατεθεί και ένα αξιοπρεπές ποσό για να τον παραχωρήσει. Επιθυμία και του Κουτίνιο, είναι να επιστρέψει σε έναν σύλλογο στην Αγγλία, εκεί όπου κατάφερε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Τρεις άσοι στο μανίκι

Νέλσον Σεμέδο, Αρτουρ Βιδάλ και Ζαν-Κλερ Τοντιμπό είναι οι τρεις οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα θα δουν με το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν, την πόρτα της εξόδου. Μάλιστα, όλοι τους έχουν ήδη φέρει προτάσεις στα γραφεία της ομάδας και η διοίκηση, εξετάζει την καλύτερη για την παραχώρηση τους. Ο Πορτογάλος μπακ το πιο πιθανό είναι να πωληθεί με το μεγαλύτερο ποσό, μόλις τρία χρόνια μετά την άφιξή του στο κλαμπ για 30 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Τοντιμπό, αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Σάλκε, ωστόσο οι Γερμανοί, όπως ενημέρωσαν, δεν θα προχωρήσουν στην αγορά του, για τη νέα σεζόν. Η αξία του εκτιμάται στα 25 εκατομμύρια ευρώ, με αποτέλεσμα η Σάλκε να μην είναι διατεθειμένη να τα καταθέσει στην Μπαρτσελόνα. Τουλάχιστον για τώρα. Ομάδες από το Νησί και συγκεκριμένα η Εβερτον τον έχει βάλει στο στόχαστρο και δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα, να κινηθεί για την απόκτηση του.

Οι «μπλαουγκράνα» πριν από δύο χρόνια ξόδεψαν 25 εκατομμύρια ευρώ για να εντάξουν στο ρόστερ τους, τον Αρτούρο Βιδάλ. Πλέον προσπαθούν να τον... πλασάρουν σε κάποια ενδιαφερομένη ομάδα, ώστε να ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιο του. Ο ίδιος δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο μετακίνησης του σε άλλον σύλλογο, ωστόσο δεν θα έλεγε όχι και σε έναν ακόμη χρόνο στην Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελ​όνα καλείται τον Ιούνιο να κινηθεί γρήγορα και έξυπνα για την πώληση παικτών ακόμα κι αν χρειαστεί να τους δώσει μισή τιμή...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα