Ρεάλ: Πιέζει για την απόκτηση του Πογκμπά ο Ζιντάν

Κώστας Τόπας
Ρεάλ: Πιέζει για την απόκτηση του Πογκμπά ο Ζιντάν

bet365

Δεν ξεχνάει την περίπτωση του Πολ Πογκμπά, ο Ζινεντίν Ζιντάν καθώς θέλει τη νέα σεζόν να δει τον Γάλλο μέσο με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Κολωνία - Λειψία με Live Streaming* και σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μπορεί η Ρεάλ να μην φαίνεται τόσο... ζεστή για την μεταγραφή του Πολ Πογκμπά, ωστόσο ο Ζινεντίν Ζιντάν προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον κάνει κάτοικο Μαδρίτης.

Σύφμωνα με το «Le10Sport», ο τεχνικός των Μαδριλένων, συναντήθηκε πρόσφατα με τον Μίνο Ραϊόλα, τον μάνατζερ του Πολ Πογκμπά, για να συζητήσει την μεταγραφή του Γάλλου άσου της Μάντσεστερ Γιουινάιτεντ στη Ρεάλ. Μια μεταγραφή η οποία είναι αρκετή περίπλοκη μιας και οι σχέσεις μεταξύ Φλορεντίνο Πέρεθ και Μίνο Ραϊόλα δεν είναι και οι καλύτερες...

Οπως και να 'χει ο ΖιΖού δεν πρόκειται να παραιτήσει την υπόθεση του, μέχρι να τον εντάξει στο ρόστερ των «μερένχες». Ο 27χρονος μέσος, θέλει να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αρκετές ομάδες παραμονεύουν για την περίπτωση του, αλλά το πρόβλημα είναι ότι η αγγλική ομάδα ζητά 100 εκατομμύρια ευρώ και ο παίκτης 17 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν, κάτι που περιπλέκει πολύ την αποχώρησή του εάν αυτά τα ποσά δεν μειωθούν.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα