Marca: «Ο Μπέιλ δεν είναι από πέτρα» (pic)

Marca: «Ο Μπέιλ δεν είναι από πέτρα» (pic)

Κώστας Τόπας
Marca: «Ο Μπέιλ δεν είναι από πέτρα» (pic)

bet365

Γι' ακόμα μία φορά, ο Γκάρεθ Μπέιλ βρίσκεται στο στόχαστρο των ισπανικών εφημερίδων, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του, στις οποίες τόνισε την αγάπη του για το γκολφ.

Ο Ουαλός μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, σε πρόσφατη του συνέντευξη απόρησε με το γεγονός πως όλοι ασχολούνται μ' εκείνον και το διαφορετικό άθλημα που επιλέγει, το γκολφ. Ο Γκάρεθ Μπέιλ, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο πρωτοσέλιδο της Τετάρτης (27/05) της AS ενώ σήμερα φιγουράρει σε αυτό της Marca.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη ισπανική εφημερίδα, θέλησε να πάρει το μέρος του έμπειρου μεσοεπιθετικού των «μερένχες» και να τον υπερασπιστεί για την κριτική που δέχεται όλο αυτό το διάστημα. Παρ' όλα αυτό το μέλλον του Μπέιλ στη Ρεάλ, παραμένει αβέβαιο. Ωστόσο, εκτός της Νιουκάστλ δεν έχει υπάρξει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες για την απόκτηση του και όλα παραμένουν ανοιχτά.
«Ο Μπέιλ δεν είναι φτιαγμένος από πέτρα» είναι ο τίτλος της εφημερίδας ενώ από κάτω αναφέρεται «Όταν σου σφυρίζουν, χάνεις την αυτοπεποίθησή σου, παίζεις χειρότερα και σου σφυρίζουν ακόμη περισσότερο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα