Βαλβέρδε: «Άθλιο το κεκλεισμένων των θυρών Μπαρτσελόνα – Λας Πάλμας»

Gazzetta team
Βαλβέρδε: «Άθλιο το κεκλεισμένων των θυρών Μπαρτσελόνα – Λας Πάλμας»

bet365

Προβληματισμένος ο Ερνέστο Βαλβέρδε για τον... καταιγισμό αγώνων κεκλεισμένων των θυρών που έρχεται και στην Ισπανία, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Παρ' ότι στην Ελλάδα... συνήθισε τα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών ή με λίγους θεατές, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδειξε πολύ προβληματισμένος για τον... καταιγισμό των αγώνων χωρίς κόσμο που έρχεται και στην Ισπανία, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

«Οι αγώνες χωρίς κόσμο θα είναι πολύ περίεργοι» υποστήριξε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Marca Bilbao» ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού και μέχρι τον Γενάρη τεχνικός της Μπαρτσελόνα.

«Ένα – δύο παιχνίδια θα μπορούσε να συμβεί, αλλά δεν ξέρω πως θα είναι το να έχεις εκατό αγώνες χωρίς κόσμο. Οι πρώτοι θα είναι ζόρικοι, αλλά μετά σίγουρα οι ποδοσφαιριστές θα προσαρμοστούν» εξήγησε ο Τσινγκούρι, ο οποίος θυμήθηκε την προσωπική του εμπειρία, από τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Λας Πάλμας το 2017, ο οποίος διεξήχθη σε ένα άδειο «Καμπ Νόου», λόγω των όσων είχαν συμβεί στην Βαρκελώνη, με το δημοψήφισμα για την ανεξαρτητοποίηση της Καταλωνίας.

«Ήταν άθλιο. Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για να παίξουμε κάτω από αυτές τις συνθήκες. Ίσως τώρα να έχουν όλοι καλύτερη νοοτροπία» συμπλήρωσε ο Βαλβέρδε, ο οποίος μίλησε για τους δύσκολους μήνες της καραντίνας.

«Ήταν σκληρές στιγμές, κυρίως λόγω της ανησυχίας που έχεις για τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους, αλλά μας έφερε διαφορετικά πράγματα. Ζούμε κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ και ίσως μας ώθησε στο να στρέψουμε την προσοχή μας σε ανθρώπους που κάνουν πιο σημαντικές δουλειές πέραν του ποδοσφαίρου, το οποίο δεν παύει να είναι ένα θέαμα από το οποίο ζούμε πολλοί» πρόσθεσε σχετικά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα