Σετιέν: «Ο Λαουτάρο μπορεί να παίξει στη Μπαρτσελόνα»

Σετιέν: «Ο Λαουτάρο μπορεί να παίξει στη Μπαρτσελόνα»

Κώστας Τόπας
Σετιέν: «Ο Λαουτάρο μπορεί να παίξει στη Μπαρτσελόνα»

bet365

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Κίκε Σετιέν παραδέχθηκε ότι ο Λαουτάρο Μαρτίνες έχει όλα τα προσόντα για να αγωνιστεί στους «μπλαουγκράνα», χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το μέλλον του Αργεντινού στράικερ.

Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα ! |21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Αίσιο τέλος φαίνεται πως έχει η μεταγραφή του Λαουτάρο Μαρτίνες στη Μπαρτσελόνα, καθώς όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της Αργεντινής, ο 22χρονος φορ την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι.
Ωστόσο, ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» αρχικά αρνήθηκε να τοποθετηθεί για τη συγκεκριμένη μεταγραφή ενώ στη συνέχεια μίλησε για το μέλλον του Αρτούρ.
«Εχει όλα τα προσόντα για να παίξει στη Μπαρτσελόνα. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να είναι πολύ καλός σε αυτή την ομάδα», ανέφερε αρχικά στο beIN Sports, ο κόουτς της Μπαρτσελόνα.
Λίγες ημέρες νωρίτερα ο Αρτούρ, δήλωσε πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα και ο Κικέ Σετιέν δεν θα μπορούσε αφήσει τη σχετική δήλωση, ασχολίαστη: «Αν το είπε αυτό, εγώ δεν έχω τίποτα να πω για το μέλλον των παικτών μου. Θα χρειαστώ όλους τους ποδοσφαιριστές γιατί δεν γνωρίζουμε σε τι συνθήκες θα παίξουμε μετά τη πανδημία».
 

LA LIGA Τελευταία Νέα