Βιδάλ: «Με ενοχλούν όσα είπε ο Κιελίνι για μένα»

Κώστας Τόπας
Βιδάλ: «Με ενοχλούν όσα είπε ο Κιελίνι για μένα»

bet365

Ο Αρτούρο Βιδάλ απάντησε σε όσα είπε ο άλλοτε συμπαίκτης του, Τζόρτζιο Κιελίνι σχετικά με το γεγονός ότι κατανάλωνε αρκετό αλκοόλ την περίοδο που αγωνιζόταν στους «μπιανκονέρι».

Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα ! |21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Μετά το «μέτωπο» που άνοιξε με τους Μπαλοτέλι και Μέλο, ο Τζόρτζιο Κιελίνι φαίνεται πως έχει να πει πράγματα και για τον πρώην συμπαίκτη του και νυν ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Αρτούρο Βιδάλ.

Κι αυτό διότι τον κατηγόρησε πως έπινε πολύ την περίοδο που ήταν συμπαίκτες στη Γιουβέντους. Ο Χιλιανός άσος της Μπάρτσα, δεν το άφησε ασχολίαστο και μίλησε γι' αυτό το περιστατικό, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

«Οι άνθρωποι έχουν κρατήσει μόνο τα άσχημα απ' όσα είπε ο Κιελίνι. Και δεν βλέπω γιατί έπρεπε να τα πει, με ενοχλούν όσα είπε. Επίσης είπε ότι είμαι πρωταθλητής, μου τηλεφώνησε και μου εξήγησε. Δεν έκανα κάτι που δεν έπρεπε να κάνω. Επιτρέπονταν να βγαίνω έξω, είμαι άνθρωπος όπως όλοι οι άλλοι. Δουλεύω σκληρά και οι φίλοι μου με πουν να πάμε για ένα ποτό, έχοντας την άδεια από την ομάδα, θα πάω. Αν πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος θα το κάνω. Αλλά όταν πρέπει να περάσω καλά, επίσης θα το πράξω, είμαι όπως όλοι οι άλλοι. Και όταν έκανα λάθος το πλήρωσα και συνέχισα. Οτι γίνεται στα αποδυτήρια, μένει εκεί. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κανόνες».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα