Εντμίλσον: «Τεράστιος ο Μέσι, ανώτερος του Μαραντόνα»

Εντμίλσον: «Τεράστιος ο Μέσι, ανώτερος του Μαραντόνα»

Gazzetta team
Εντμίλσον: «Τεράστιος ο Μέσι, ανώτερος του Μαραντόνα»

bet365

Ξεκάθαρα υπέρ του Λιονέλ Μέσι για τον τίτλο του GOAT τάχθηκε ο άλλοτε συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα, Εντμίλσον, ο οποίος άφησε σε δεύτερη μοίρα τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Οι απόψεις για τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών αποκτούν άλλη βαρύτητα όταν προέρχονται από συμπαίκτες των βασικών υποψηφίων.

Αυτή τη φορά, είναι η σειρά του Λιονέλ Μέσι να λάβει ψήφο, από έναν αγαπημένο πρώην συμπαίκτη του.

Ο λόγος για τον Εντμίλσον, τον Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ που αγωνίστηκε στην Μπαρτσελόνα από το 2004 ως το 2008 και πρόλαβε ως εκ τούτου τον Λίο στη φάση ωρίμανσης του ως επαγγελματίας.

Σε απόσπασμα συνέντευξης στην ισπανική τηλεόραση, ο 43χρονος άλλοτε διεθνής με την Σελεσάο πήρε ξεκάθαρα θέση υπέρ του αστέρα των Μπλαουγκράνα στο ζήτημα του GOAT, φέρνοντας ως επιχείρημα τη διάρκεια που έχει στην καριέρα του, σε σχέση με τον έτερο αργεντίνο θρύλο, Ντιέγκο Μαραντόνα.

«Όταν πήγα στην Μπαρτσελόνα, είδα ένα 17χρονο αγόρι που προπονούνταν μαζί μας. Το όνομά του ήταν Λιονέλ Μέσι. Είδα αμέσως πόσο ξεχωριστός είναι. Ο Μέσι παραμένει τεράστιος για πάνω από 10 χρόνια, όπως ο Πελέ, ενώ ο Μαραντόνα έμεινε σε αυτό το επίπεδο για 3-4 χρονιές», δήλωσε μεταξύ άλλων.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα