Κιελίνι: «Μιλάω στον Σάρι μόνο πριν κάνω μπάνιο, γιατί θα βρωμάω τσιγάρο»

Κιελίνι: «Μιλάω στον Σάρι μόνο πριν κάνω μπάνιο, γιατί θα βρωμάω τσιγάρο»

Gazzetta team
Κιελίνι: «Μιλάω στον Σάρι μόνο πριν κάνω μπάνιο, γιατί θα βρωμάω τσιγάρο»

bet365

Ο… γλυκομίλητος Τζιόρτζιο Κιελίνι δεν άφησε έξω από την αυτοβιογραφία του ούτε τον προπονητή του στη Γιουβέντους, Μαουρίτσιο Σάρι, δίνοντας χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πόσο κολλημένος είναι με το κάπνισμα.

Πρώτα ήταν οι Μπαλοτέλι-Φελίπε Μέλο. Μετά ο Βιδάλ. Μετά ο Σέρχιο Ράμος. Έναν-έναν τους συμπαίκτες ή τους αντιπάλους που του έκαναν αρνητική εντύπωση έχει συμπεριλάβει ο Τζιόρτζιο Κιελίνι στην επίμαχη αυτοβιογραφία του και το νέο «θύμα» του βιβλίου είναι ο ίδιος ο προπονητής του στη Γιουβέντους, Μαουρίτσιο Σάρι.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός αμυντικός αναφέρεται στην κακή συνήθεια του 61χρονου φανατικού καπνιστή, ο οποίος φέρεται να καπνίζει τουλάχιστον 60 τσιγάρα την ημέρα.

Αυτό τον καθιστά μόνιμη πηγή... κακοσμίας για τους παίκτες της Μεγάλης Κυρίας και σύμφωνα με τον Κιελίνι, δεν νοείται να του μιλήσεις αν δεν πρόκειται να μπεις αμέσως στο ντουζ.

«Είναι κλειστός χαρακτήρας, δεν αφήνει να του ξεφεύγουν πράγματα, ακόμα κι αν η Γιουβέντους κατάφερε να στρογγυλεύσει τις γωνίες του. Το μόνο που κανείς δεν μπορεί να αλλάξει πάνω του είναι το παράξενο κόλλημά του με το κάπνισμα. Μπορείς να πας και να του μιλήσεις στο γραφείο του μόνο πριν κάνεις μπάνιο, φορώντας τη φανέλα σου, διότι αλλιώς θα βρωμάς τσιγάρο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα