Τζιοβάνε Έλμπερ: «Ο Νεϊμάρ φέρθηκε πολύ άσχημα στην Μπαρτσελόνα»

Gazzetta team
Τζιοβάνε Έλμπερ: «Ο Νεϊμάρ φέρθηκε πολύ άσχημα στην Μπαρτσελόνα»

bet365

Ο παλαίμαχος επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, Τζιοβάνε Έλμπερ, θεωρεί ότι η Μπαρτσελόνα δεν πρέπει να κινηθεί εκ νέου για την απόκτηση του Νεϊμάρ, λόγω της συμπεριφοράς του συμπατριώτη του απέναντι στους Μπλαουγκράνα.

Η Μπαρτσελόνα επιμένει στον... επαναπατρισμό του Νεϊμάρ, ο οποίος το καλοκαίρι του 2017 δεν μπόρεσε να αντισταθεί στα πετροδόλαρα της Παρί Σεν Ζερμέν και άφησε τους Μπλαουγκράνα στα κρύα του λουτρού. Με το αζημίωτο, βεβαίως, αφού η Μπάρτσα έβαλε 222 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της.

Ο Τζιοβάνε Έλμπερ θεωρεί ότι ο καταλανικός σύλλογος δεν πρέπει να κινηθεί για τον συμπατριώτη του και, μιλώντας στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser», εξήγησε τον λόγο για την κατηγορηματική αντίθεσή του.

«Ο Νεϊμάρ φέρθηκε πολύ άσχημα στην Μπαρτσελόνα» τόνισε ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, προσθέτοντας ότι «ο Νεϊμάρ θέλησε να φύγει από την Μπάρτσα, αλλά αν ήθελε να γίνει ο καλύτερος στον κόσμο, δεν μπορούσε να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Πως θέλεις να γίνεις ο καλύτερος στον κόσμο παίζοντας στην Παρί Σεν Ζερμέν;».

Καταλήγοντας για τον Νέι, ο Έλμπερ υποστήριξε ότι «για να μπορείς να γίνεις ο καλύτερος, πρέπει να είσαι σε μια ομάδα που διεκδικεί το Champions League, όπως η Ρεάλ ή η Μπάρτσα, όχι στην Παρί, για όνομα του Θεού».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα