Μπαρτσελόνα: Ο Ριβάλντο αποθεώνει και «κρατάει» τον Αρτούρ

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Ο Ριβάλντο αποθεώνει και «κρατάει» τον Αρτούρ

bet365

Ο Ριβάλντο θεωρεί ότι η Μπαρτσελόνα δεν πρέπει να παραχωρήσει τον Αρτούρ, γιατί «είναι παγκόσμιας κλάσης, νεαρός και μόλις έφτασε στην ομάδα».

Η Μπαρτσελόνα έχει προτείνει στην Γιουβέντους την ανταλλαγή του Αρτούρ με τον Μιραλέμ Πιάνιτς, παρ' ότι ο Βραζιλιάνος μέσος έχει ξεκαθαρίσει επανειλημμένως ότι θέλει να παραμείνει στο «Καμπ Νόου».

Στο πλευρό του συμπατριώτη του στάθηκε με δηλώσεις του ο Ριβάλντο, ο οποίος χαρακτήρισε «μεγάλο παίκτη» τον Πιάνιτς και «ενδιαφέρουσα» μια τέτοια ανταλλαγή, αλλά φάνηκε αρνητικός στην παραχώρηση του Αρτούρ.

Ο λόγος; «Ο Αρτούρ θα ήταν μια μεγάλη μεταγραφή για την Γιουβέντους, γιατί είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης και μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα. Εγώ επιμένω: Πιστεύω ότι πρέπει να μείνει στην Μπαρτσελόνα, γιατί είναι νεαρός και μόλις που έφτασε» επισήμανε.

Ο «Ρίμπο», ο οποίος το 1999 πήρε την «Χρυσή Μπάλα» ως παίκτης της Μπάρτσα και τίμησε τα ελληνικά γήπεδα με την φανέλα Ολυμπιακού και ΑΕΚ, εξήρε τον Φιλίπε Κουτίνιο, λέγοντας για τον μεσοεπιθετικό της Μπάγερν Μονάχου ότι ο τραυματισμός που τον θέτει νοκ άουτ από το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, δεν πρέπει να επηρεάσει το επαγγελματικό του μέλλον.

«Οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Κουτίνιο, όπως ίσως η Τσέλσι, δεν θα έπρεπε να κάνουν πίσω λόγω του τραυματισμού. Αν συμβεί, όμως, ίσως θα έπρεπε να μείνει στην Μπαρτσελόνα» τόνισε ο 48χρονος Ριβάλντο, προτείνοντας στον συμπατριώτη του να δεχθεί οικειοθελώς μείωση αποδοχών, προκειμένου να κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου και, έτσι, να κερδίσει μια δεύτερη ευκαιρία στους Μπλαουγκράνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα