«Βγάλτε τον Μέσι έξω, θα τον... σκοτώσουμε»

«Βγάλτε τον Μέσι έξω, θα τον... σκοτώσουμε»

«Βγάλτε τον Μέσι έξω, θα τον... σκοτώσουμε»

bet365

Ο ξάδερφος του Λιονέλ Μέσι, Μάξι Μπιανούτσι μίλησε για τις μέρες που ο Αργεντινός σούπερ σταρ ήταν ακόμη παιδί και στη γειτονιά του στο Ροσάριο, τα μεγαλύτερα παιδιά ήθελαν να τον... σκοτώσουν βλέποντας να κάνει από τότε απίθανα πράγματα με την μπάλα.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

«Στη γειτονιά έπαιζα μαζί μας, ήμασταν μεγαλύτεροι και μας έλεγαν: "Τρελοί, βγάλτε τον έξω, επειδή πρόκειται να τον σκοτώσουμε". Ήθελαν να τον χτυπήσουν, αλλά ήταν υπομονετικός και δεν παραπονιόταν.

Όταν ήταν 8 ή 9 ετών, σηκωνόμουν νωρίς τα Σάββατα για να τον παρακολουθώ να παίζει και έκανε εντυπωσιακά πράγματα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω», είπε ο Μπιανούτσι στην «Ole», κάνοντας αναδρομή στην παιδική ηλικία του Μέσι.

Όσον αφορά στην πιθανότητα να παίξει και πάλι ποδόσφαιρο στην χώρα του, ο ξάδερφος του ηγέτη της Μπάρτσα είπε:

«Ο Λέο έχει μεγάλη αγάπη για την Αργεντινή, ο κόσμος δεν το κατάλαβε ποτέ αυτό.

Αν δεν ήμασταν μια χώρα χωρίς ασφάλεια, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα έπαιζε στην Αργεντινή, αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να επηρεάσει την επιστροφή του.

Το όνειρό μου είναι να τον δω να παίζει και πάλι για την Νιούελς, αλλά καταλαβαίνω ότι είναι περίπλοκο. Είναι δύσκολο, φανταστείτε ότι ο Μέσι θα παίζει κλάσικο και τα παιδιά θα πηγαίνουν σχολείο... η πόλη είναι κόλαση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα