Ατλέτικο Μαδρίτης: Και ο Βαλβέρδε μεταξύ των υποψηφίων «αντί – Σιμεόνε»!

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης: Και ο Βαλβέρδε μεταξύ των υποψηφίων «αντί – Σιμεόνε»!

bet365

Το βρετανικό «The Score» συμπεριλαμβάνει τον άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού στην λίστα των πιθανών διαδόχων του Ντιέγο Σιμεόνε στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Ντιέγο Σιμεόνε έχει συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μαδρίτης έως το 2022 και, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν δείχνει την διάθεση να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία των Ροχιμπλάνκος.

Κανείς, όμως, δεν μπορεί να αποκλείσει αυτή την εξέλιξη, με το βρετανικό «The Score», μάλιστα, να δημοσιεύει μια λίστα υποψηφίων διαδόχων του «Τσόλο», παραθέτοντας και αποδόσεις από γραφείο στοιχημάτων για τις πιθανότητες να καθίσουν στον πάγκο της Ατλέτικο.

Βάσει αποδόσεων, λοιπόν, φαβορί είναι ο Χοσέ Μπορδαλάς, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά στην Χετάφε, ενώ τον ακολουθούν τρεις προπονητές πρώτης γραμμής, οι οποίοι αυτή την εποχή είναι χωρίς ομάδα: Ο Μαρθελίνο Γαρθία Τοράλ, ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο και ο... Ερνέστο Βαλβέρδε!

Ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος στις αρχές του 2020 απολύθηκε από την Μπαρτσελόνα, αφήνει πίσω του στην λίστα δώδεκα συναδέλφους του, όπου ξεχωρίζουν οι Ράφα Μπενίτεθ, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, Λουίς Ενρίκε, Αντόνιο Κόντε, Ζοσέ Μουρίνιο, Γιόαχιμ Λεβ και Πεπ Γκουαρδιόλα.

Οι τρεις τελευταίοι, πάντως, είναι και αυτοί που συγκεντρώνουν τις λιγότερες πιθανότητες να εργαστούν στην Ατλέτικο, βάσει των αποδόσεων.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα