La Liga: Καθυστερεί η επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις

Κώστας Τόπας
La Liga: Καθυστερεί η επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις

bet365

Οι ποδοσφαιριστές της La Liga δεν θα προλάβουν να επιστρέψουν στις προπονήσεις την Δευτέρα -την πρώτη ημέρα που επιτρέπεται- καθώς θα πρέπει πρώτα να υποβληθούν σε τεστ κορονοϊού.

Όπως αναφέρει η El Mundo Deportivo , η επιστροφή στις προπονήσεις θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο, μετά την έγκριση των ισπανικών υγειονομικών αρχών.

Σήμερα το ανώτατο συμβούλιο της Ισπανίας για τον αθλητισμό (CSD), η La Liga, η Ισπανική FA και η ένωση παικτών AFE θα συναντηθούν για να προσπαθήσουν να διευκρινίσουν τις λεπτομέρειες, ώστε να επιστρέψουν οι ομάδες ομαλά στη δουλειά και στις προπονήσεις.

Υπάρχουν φόβοι ότι η σεζόν 2019/20 δεν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί λόγω της πανδημίας, αν και η La Liga επιμένει στην ολοκλήρωση αν κι εφόσον ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ, ήταν η πρώτη ομάδα η οποία είχε ανακοινώσει ότι ήθελε να επιστρέψει στις προπονήσεις στις 14 Απριλίου. Ωστόσο, το αίτημα της απορρίφθηκε άμεσα και θα επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες της Ισπανίας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα