Σέρχιο Ράμος: «Δεν θα ρισκάρουμε την υγεία μας»

Σέρχιο Ράμος: «Δεν θα ρισκάρουμε την υγεία μας»

Gazzetta team
Σέρχιο Ράμος: «Δεν θα ρισκάρουμε την υγεία μας»

bet365

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στην δράση, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι «δεν πρόκειται να ρισκάρουμε την υγεία μας».

Το ισπανικό πρωτάθλημα δείχνει να μπαίνει στον δρόμο της επιστροφής στην δράση, πάντα στην σκιά του κορονοϊού, και ο Σέρχιο Ράμος υποστήριξε ότι «είμαι σε καλύτερη κατάσταση απ' ότι ήμουν πριν από την καραντίνα»!

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης θεωρεί ότι «αντιμετωπίσαμε αυτή την κατάσταση με τόση σοβαρότητα που, από την στιγμή που χάσαμε την ρουτίνα των προπονήσεων στο Βαλντεμπέμπας (σ.σ. το προπονητικό κέντρο της Ρεάλ), εστιάσαμε απόλυτα στην διατήρηση της σωστής διατροφής, της ξεκούρασης και, βεβαίως, της δουλειάς».

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός παραδέχεται ότι «βλέπουμε λίγο φως στο τέλος του τούνελ» και διψάει για να παίξει ξανά φέτος, αλλά ξεκαθαρίζει πως «δεν πρέπει να είμαστε εγωιστές, η προσωπική άποψη θα μείνει στην άκρη και θα πρέπει να ακούσουμε τις οδηγίες των υγειονομικών και κυβερνητικών αρχών. Δεν πρόκειται να ρισκάρουμε την υγεία μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα