Βαλβέρδε: «Ο Μέσι δεν συγκρίνεται με κανέναν»

Βαλβέρδε: «Ο Μέσι δεν συγκρίνεται με κανέναν»

Gazzetta team
Βαλβέρδε: «Ο Μέσι δεν συγκρίνεται με κανέναν»

bet365

Αποθέωση στον ύψιστο βαθμό για τον Λιονέλ Μέσι από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον πρώην τεχνικό της Μπαρτσελόνα να νοσταλγεί το μοναδικό, όπως, λέει μεγαλείο του Αργεντίνου «μάγου».

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δυόμιση σεζόν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα έφταναν και περίσσευαν στον Ερνέστο Βαλβέρδε για να ζήσει εκ των έσω το «φαινόμενο» που λέγεται «Λέο Μέσι». Ο Βάσκος τεχνικός αποτέλεσε παρελθόν από τους Μπλαουγκράνα τον περασμένο Ιανουάριο κι έκτοτε έχει μόνο αποθεωτικά λόγια να πει για τον Αργεντίνο μετά την συνύπαρξη τους, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του σε Live συζήτηση με Βάσκους προπονητές στα social media. Μπορεί να μπήκε στην διαδικασία σύγκρισης των ισπανικών με τα ελληνικά ντέρμπι, αλλά για τον μοναδικό Λίο δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

«Ο Μέσι δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν. Είναι πολύ δύσκολο να πεις αν έχεις ξαναδεί κάτι τέτοιο σε άλλον παίκτη όταν κάνει πράγματα στην προπόνηση που δεν έχεις δει ποτέ ο ίδιος. Πολλές φορές, όταν είσαι στον πάγκο εν ώρα αγώνα, σκέφτεσαι ποια είναι η καλύτερη επιλογή και τελικά βλέπεις ότι το κάνει πολύ καλύτερα από ότι φανταζόσουν.

Είναι εύκολο να προπονείς τον Μέσι διότι διαθέτει επίσης τρομερό σεβασμό στην ομάδα και το παιχνίδι. Θέλει να νικάει, αισθάνεται πάντα υπόχρεος στο παιχνίδι και στον σύλλογο κι αυτό το μεταδίδει και στην υπόλοιπη ομάδα και ωθεί τον καθένα στο μάξιμουμ επίπεδο. Το να τον βλέπω να παίζει από μακριά είναι εντυπωσιακό, αλλά είναι ακόμα καλύτερο όταν τον βλέπεις από τόσο κοντά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Τσινγκούρι».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα