Ρεάλ Μαδρίτης: Δανεικός ο Ρεϊνιέρ για να «ψηθεί» στα δύσκολα

Ρεάλ Μαδρίτης: Δανεικός ο Ρεϊνιέρ για να «ψηθεί» στα δύσκολα

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης: Δανεικός ο Ρεϊνιέρ για να «ψηθεί» στα δύσκολα

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα δανείσει τον Ρεϊνιέρ την επόμενη σεζόν, προκειμένου ο 18χρονος Βραζιλιάνος να «ψηθεί» και να γυρίσει πιο έτοιμος στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Τον Ιανουάριο, η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε τριάντα εκατομμύρια στην Φλαμένγκο για να κάνει δικό της τον πολλά υποσχόμενο Ρεϊνιέρ, τον οποίο στην Βραζιλία έχουν βαφτίσει ως τον «νέο Κακά».

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός πρόλαβε να δείξει το ταλέντο του στα μόλις τρία παιχνίδια που έπαιξε με την δεύτερη ομάδα, αλλά την επόμενη σεζόν θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα, κατά προτίμηση της La Liga, προκειμένου η Ρεάλ να παρακολουθεί από κοντά την πρόοδό του.

Οι δύο πλευρές το είχαν συμφωνήσει με την υπογραφή των συμβολαίων και ο Ρεϊνιέρ θέλει να αποκτήσει μεγαλύτερη εμπειρία, ώστε στη συνέχεια να διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις μια θέση στην πρώτη ομάδα.

Αυτή την στιγμή, άλλωστε, δεν υπάρχει ελεύθερη θέση μη κοινοτικού στο ρόστερ, αφού οι τρεις θέσεις που επιτρέπονται, καταλαμβάνονται από Βινίσιους Ζούνιορ, Ροντρίγκο και Έντερ Μιλιτάο, ενώ ενδέχεται να επιστρέψει και ο Ιάπωνας Τακεφούσα Κούμπο, από τον δανεισμό του στην Μαγιόρκα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα