Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζει το μεγάλο ξεκαθάρισμα

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζει το μεγάλο ξεκαθάρισμα

Gazzetta team
Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζει το μεγάλο ξεκαθάρισμα

bet365

Στη Βασίλισσα προσπαθούν να απαλλαγούν από τα μεγάλα συμβόλαια και τους δανεικούς που θεωρούνται… αγύριστοι, ώστε να βρεθούν χρήματα για αγορά σούπερ σταρ επιθετικού.

Νέα Virtuals Sports* που αξίζει να δοκιμάσεις. |21+*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η κρίση του κορονοϊού έχει βάλει φωτιά στα οικονομικά όλων των συλλόγων και στη Ρεάλ επεξεργάζονται σενάρια για το πώς θα μπορέσουν να μικρύνουν το τεράστιο επαγγελματικό ρόστερ, να ξεφορτωθούν μεγάλα συμβόλαια όσων δεν προσφέρουν και να δουν τι θα κάνουν με τους δανεικούς.

Μπέιλ, Χάμες Ροδρίγκες, Λούκας Βάθκεθ και Μαριάνο είναι τα τέσσερα ονόματα που πρέπει να φύγουν. Να πωληθούν οι δύο τελευταίοι, να απελευθερωθεί το τεράστιο deal του πρώτου, ενώ ο Χάμες μένει ελεύθερος. Από εκεί θα εξοικονομηθούν αρκετά χρήματα, αλλά το ζήτημα είναι τι θα συμβεί με τις ρήτρες των δανεικών.

Ασράφ (Ντόρτμουντ), Θεμπάγιος (Αρσεναλ), Οντεγκααρντ (Σοσιεδάδ) και Κούμπο (Μαγιόρκα) υπολογίζονται είτε για επιστροφή, είτε για πώληση, κάτι που όμως δεν ισχύει όσον αφορά το να γυρίσουν, για τους Λούνιν, Οντριοθόλα, Βαγιέχο, Λούκα Ζιντάν, Ρεγκιλόν, Οσκαρ, Μπόρχα Μαγιοράλ, που το ζητούμενο είναι να απαλλαγεί οριστικά η ομάδα απλό αυτούς και ό,τι μπορέσει να εισπράξει. Εφόσον συμβούν όλα αυτά, τότε η Ρεάλ θα κάνει και τη μεγάλη κίνησή της για την επίθεση (Χάαλαντ, Μπαπέ).

LA LIGA NEWS FEED