Σάρατε: «Πολύ μεγάλη η πιθανότητα να πάει ο Λαουτάρο στην Μπαρτσελόνα»

Gazzetta team
Σάρατε: «Πολύ μεγάλη η πιθανότητα να πάει ο Λαουτάρο στην Μπαρτσελόνα»

bet365

Ο Σέρχιο Σάρατε, αδελφός ενός εκ των μάνατζερ του Λαουτάρο Μαρτίνες, χαρακτηρίζει φαβορί την Μπαρτσελόνα για τον Αργεντινό επιθετικό της Ίντερ, λόγω και του Λιονέλ Μέσι.

Προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες έδωσε ο Σέρχιο Σάρατε, αδελφός του Ρολάντο, ενός εκ των μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού της Ίντερ.

«Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να πάει ο Λαουτάρο στην Μπάρτσα» υποστήριξε σε συνέντευξή του στο δίκτυο «Fox Sports México» ο Σάρατε, ο οποίος βεβαίως δεν εκπροσωπεί τον Μαρτίνες, αλλά ενδεχομένως έχει πληροφόρηση... εκ των έσω.

«Η Ίντερ μπορεί να θέλει όσα θέλει, αλλά στο τέλος η αγορά είναι αυτή που καθορίζει την τιμή. Όπως πάντα. Και όταν τα «τέρατα» της Ευρώπης (σ.σ. αναφερόμενος στις μεγάλες ομάδες) θέλουν έναν παίκτη, τα δίνουν όλα. Εκεί δεν έχει σημασία η φανέλα» πρόσθεσε ο Σάρατε, ο οποίος αναφέρθηκε και στην παρουσία του Λιονέλ Μέσι, επισημαίνοντας ότι «με τον Λέο στην Μπαρτσελόνα, πιστεύω ότι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να θέλει να πάει δίπλα στον μεγαλύτερο όλων».

LA LIGA NEWS FEED