Μέσι - LaLiga: «Και να φύγει για την Ιταλία, δεν θα είναι καταστροφή»!

Κώστας Ζάλιαρης
Μέσι - LaLiga: «Και να φύγει για την Ιταλία, δεν θα είναι καταστροφή»!

bet365

Ο πρόεδρος της LaLiga, Χαβιέρ Τέμπας, απάντησε στα σενάρια που συνδέουν τον Μέσι με την Ίντερ και τόνισε με περίσσιο θάρρος και θράσος πως δεν θα είναι καταστροφικό για τη LaLiga αν φύγει και ο Αργεντινός μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ενδεχομένως κάτι να μην έχει υπολογίσει σωστά ο ισχυρός άνδρας της διοργανώτριας αρχής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ίσως να θεωρεί πως τα ονόματα δεν είναι εκείνα που διαμορφώνουν την εικόνα και την ποιότητα μιας Λίγκας. Όπως και να 'χει, αυτό που ισχυρίστηκε αναφερόμενος στα σενάρια περί Μέσι και Ίντερ, αν πάρει σάρκα και οστά, δεν θα του έχει βγει σε καλό...

«Δεν νομίζω ότι η Serie A θα λύσει το οικονομικό της πρόβλημα αν πάρει και τον Μέσι. Εκεί υπάρχουν πιο βαθιά ζητήματα με χρέη και οικονομικές συμφωνίες.

Οι διοικούντες την Serie A είναι αγχωμένοι και ψάχνουν λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο οικονομικό σκέλος, αλλά αυτά σίγουρα δεν θα λυθούν με τον Μέσι.

Προφανώς θα ήθελα να παραμείνει ο Μέσι στο δικό μας πρωτάθλημα, αλλά ακόμα κι αν φύγει, δεν θα καταστραφούμε. Δεν θα είναι δράμα για εμάς.

Οι παίκτες βοηθούν, αλλά δεν διαμορφώνουν καθοριστικά ένα πρωτάθλημα...» είπε ο Τέμπας!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα