Κορονοϊός - Ρεάλ Μαδρίτης: Μείωση αποδοχών κι επίσημα!

Κορονοϊός - Ρεάλ Μαδρίτης: Μείωση αποδοχών κι επίσημα!

Gazzetta team
Κορονοϊός - Ρεάλ Μαδρίτης: Μείωση αποδοχών κι επίσημα!

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα μπορέσει να γλιτώσει από τις περικοπές μισθών για να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση που προκάλεσε η Covid 19.

Κάθε Τετάρτη σε περιμένουν περιστροφές* στο καζίνο της bwin. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Οι ποδοσφαιριστές της Βασίλισσας δέχθηκαν μείωση αποδοχών, κάτι που ανακοίνωσε κι επίσημα ο σύλλογος της Μαδρίτης. Ετσι, η μείωση είναι 10% σε περίπτωση που επαναρχίσει το πρωτάθλημα και 20% αν διακοπεί οριστικά! Ετσι, η Ρεάλ θα γλιτώσει με αυτή τη μείωση ένα ποσό μεταξύ 33 (στην πρώτη περίπτωση) και 56 εκατομμυρίων ευρώ (στην δεύτερη). Αυτά τα ποσά προκύπτουν από τα 283 εκατομμύρια ευρώ που προβλέπονται ως μισθοί για τους ποδοσφαιριστές, χωρίς να υπολογίζονται τα πριμ. «Η απόφαση αυτή, η οποία υιοθετείται από τους παίκτες, τους προπονητές και τους υπαλλήλους, αποφεύγει τα τραυματικά μέτρα που επηρεάζουν τους υπόλοιπους εργαζόμενους. Το Συμβούλιο Έργων του συλλόγου υποστηρίζει σθεναρά αυτή την απόφαση, την οποία θεωρεί υπεύθυνη και παραδειγματική» τονίζει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

LA LIGA NEWS FEED