Πρόεδρος Ράσινγκ: «Στα 18 του, ο Λαουτάρο είπε «όχι» στην Ρεάλ»!

Gazzetta team
Πρόεδρος Ράσινγκ: «Στα 18 του, ο Λαουτάρο είπε «όχι» στην Ρεάλ»!

bet365

Ο πρόεδρος της Ράσινγκ Κλουμπ, Βίκτορ Μπλάνκο, αποκάλυψε ότι ο Λαουτάρο Μαρτίνες έριξε... χυλόπιτα στην Ρεάλ Μαδρίτης, όταν προσπάθησε να τον αποκτήσει σε ηλικία 18 ετών.

Νέα Virtuals Sports* που αξίζει να δοκιμάσεις. |21+*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στην Ευρώπη, με Μπαρτσελόνα και Τσέλσι, μεταξύ άλλων, να... γλυκοκοιτάζουν τον Αργεντινό επιθετικό της Ίντερ, ενόψει της επόμενης περιόδου.

Ο πρόεδρος της πρώην ομάδας του Λαουτάρο, Ράσινγκ Κλουμπ, αποκάλυψε ότι σε ηλικία 18 ετών ο Μαρτίνες είπε «όχι» σε πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επίσης τον έχει στα υπόψη της γι' αυτό το καλοκαίρι.

Ο λόγος; «Όταν ήταν στην ομάδα Νέων και ήταν 18 ετών, ο Λαουτάρο είπε όχι στην Ρεάλ. Πρόσφεραν την επιλογή του δανεισμού με μια σημαντική οψιόν αγοράς, αλλά εκείνος το απέρριψε γιατί ήθελε πρώτα να πετύχει στην Ράσινγκ, προτού φύγει για την Ευρώπη» αποκάλυψε ο Βίκτορ Μπλάνκο, σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo».

«Είχε ξεκάθαρους στόχους, παρ' ότι η Ρεάλ ήταν αποφασισμένη να τον πάρει και να ολοκληρώσει την εξέλιξή του στο δικό της φυτώριο. Τα χρήματα δεν ήταν λίγα και η Ράσινγκ θα κρατούσε ένα σημαντικό ποσοστό, αλλά εκείνος ήξερε πολύ καλά τι ήθελε» συμπλήρωσε σχετικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα