Τσάβι: «Θα επιστρέψω στη Μπαρτσελόνα, αν...»!

Τσάβι: «Θα επιστρέψω στη Μπαρτσελόνα, αν...»!

Κώστας Ζάλιαρης
Τσάβι: «Θα επιστρέψω στη Μπαρτσελόνα, αν...»!

bet365

Ο Τσάβι έθεσε τους όρους του για να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα ως προπονητής στο άμεσο μέλλον, όντας έτοιμος να το κάνει αλλά έχοντας και ορισμένες προϋποθέσεις για τη δουλειά του αν τον θέλουν τα αφεντικά της ομάδας...

Ο θρυλικός παλαίμαχος χαφ των «μπλαουγκράνα» και νυν προπονητής της Αλ Σαντ, απέρριψε την πρόταση που του έγινε για να διαδεχθεί τον Ερνέστο Βαλβέρδε πριν από μερικούς μήνες, με αποτέλεσμα ο σύλλογος της Βαρκελώνης να στραφεί στην επιλογή του Κίκε Σετιέν.

Μιλώντας στην «La Vanguardia», ήταν πιο αποκαλυπτικός από ποτέ, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είμαι ξεκάθαρος και θέλω να επιστρέψω κάποια στιγμή στη Μπαρτσελόνα. Έχω δει πως είναι η προπονητική και θεωρώ ότι μπορώ να μεταδώσω πράγματα στους παίκτες. Όμως, είμαι ξεκάθαρος και για το ότι θα ήθελα ένα πρότζεκτ από την αρχή, με όλες τις αποφάσεις να είναι δικές μου.

Δεν θα επιτρέψω καμία τοξική παρουσία στ' αποδυτήρια, είτε γύρω από την ομάδα. Δεν κρύβομαι από κανέναν. Θέλω ανθρώπους που είναι αφοσιωμένοι στο κλαμπ και τους οποίους να μπορώ να εμπιστευθώ για να δουλέψω όπως θέλω. Μπορώ να βρεθώ στη Μπαρτσελόνα, αλλά με πλάνο από την αρχή και με όλες τις αποφάσεις δικές μου»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα