Ρεάλ Μαδρίτης: Πέντε παικταράδες στην πόρτα εξόδου

Ρεάλ Μαδρίτης: Πέντε παικταράδες στην πόρτα εξόδου

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης: Πέντε παικταράδες στην πόρτα εξόδου

bet365

Λούκα Μόντριτς, Γκάρεθ Μπέιλ και Χάμες Ροντρίγκες, μεταξύ των βασικών υποψηφίων για να αποχωρήσουν το καλοκαίρι από την Ρεάλ Μαδρίτης, ώστε να πάει... νέο αίμα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Προς το παρόν, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν προχώρησε σε αναστολή πληρωμών για να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση που προκαλεί ο κορονοϊός, όπως έκαναν η Μπαρτσελόνα ή η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Βασίλισσα, όμως, ξέρει ότι, για να μπορέσει να ανανεώσει το ρόστερ της, θα πρέπει να (μοσχό)πουλήσει ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής. Και, σύμφωνα με την εφημερίδα «AS», στην πόρτα εξόδο του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» βρίσκονται οι Γκάρεθ Μπέιλ και Χάμες Ροντρίγκες, οι οποίοι δεν υπολογίζονται, ο Λούκα Μόντριτς, λόγω ηλικίας, αλλά και δύο εκ των Μαρσέλο, Λούκας Βάθκεθ ή Μαριάνο.

Εφόσον οι Μαδριλένοι καταφέρουν να πετύχουν τον (οικονομικό) σκοπό τους, θα κινηθούν για τους μέσους Εντουάρντο Καμαβινγκά (Ρεν) και Ράιαν Σερκί (Λιόν), αν και ο μεγάλος στόχος είναι ένας σέντερ φορ, με φαβορί τον Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ (Μπορούσια Ντόρτμουντ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα