Νέβιλ: «Ο Βαλβέρδε μου έκανε πλάκα, ήμουν η μαριονέτα του» (vid)

Gazzetta team
Νέβιλ: «Ο Βαλβέρδε μου έκανε πλάκα, ήμουν η μαριονέτα του» (vid)

bet365

Κρίση ειλικρίνειας από τον Γκάρι Νέβιλ για το μικρό διάστημα που κάθισε στον πάγκο της Βαλένθια και το... δωρεάν μάθημα από τον άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Τραυματική η εμπειρία του Γκάρι Νέβιλ στον πάγκο της Βαλένθια, όπου ο Άγγλος άλλοτε διεθνής αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάθισε από τον Δεκέμβριο του 2015 έως τον Μάρτιο του 2016.

Ο Νέβιλ παραδέχθηκε ότι η έλλειψη εμπειρίας και γνώσεων ως προπονητής τον έκανε κάποια στιγμή να... ντρέπεται να πάει ακόμα και στην προπόνηση (!), ενώ θυμάται ιδιαιτέρως έναν αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε στο «Μεστάγια», όπου ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού τον... έδεσε κόμπο, με τα Λιοντάρια να θριαμβεύουν με 3-0.

«Τροποποίησε το σύστημά της ομάδας του τρεις φορές και πάντα ήταν ένα βήμα μπροστά από εμένα. Με έκανε να νιώθω ότι έπαιζε μαζί μου, ότι μου έκανε πλάκα, λες και ήμουν μια μαριονέτα του. Ένιωσα σαν να με βασάνιζε ποδοσφαιρικά για 90 λεπτά», θυμάται ο Νέβιλ για την κόντρα του με τον Τσινγκούρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα